Calculatoare

Cum am stricat un incarcator de laptop

Recomanda informatia!

Scriu aceste randuri ca sa invete si alte persoane din greselile mele in ceea ce priveste ingrijirea fata de un laptop. Anul trevut am ramas fara incarcatorul de alptop Dell,din neatentie, bineinteles.

 Este foarte important sa stii cum sa ingrijesti incarcatorul de laptop Dell, astfel incat acesta sa nu fie inlocuit cu unul nou la putin timp dup ace l-ai cumparat. Eu asa am patit, la sfarstul anului trecut. Imi cuparasem laptopul in ianuarie, iar in noiembrie am ramas fara incarcatorul de laptop.

 Incarcatorul de laptop Dell, stricat in urma unei inundatii

 Eu am obiceiul sa lucrez foarte mult si de acasa, caci lucrez in domeniul marketingului si trebuie sa tin tot timpul legatura cu clientii. Seara, dup ace ma bag in pat am obiceiul sa iau si laptopul cu mine. Fac la fel si cand merg in bucatarie, dimineata. Mi s-a intamplat sa iau micul dejun intr-o dimineata in timp ce scriam si ceva la laptop.

 Cand am plecat de acasa am scos incarcatorul de laptop Dell din priza, dar l-am lasat pe gresia din buzatarie, in loc sa il pun pe masa sau sau sa duc laptopul in sufragerie sau in dormitor.

 Ghinionul a facut ca in acea zi sa se sparga o teava cu apa rece la bucatarie si sa inunde toata incaperea. Normal ca si incarcatorul de laptop Dell a stat mult in apa si s-a stricat.

Am fost nevoit sa cumpar unul nou, caci nu am putut sa mai fac absolut nimic cu cel vechi. 

L-am lasat eu cateva zile pe pervaz, sa se usuce, gandindu-ma ca va mai fi bun, insa nu am mai putut sa il folosesc. Bineinteles ca acest lucru s-a intamplatdin vina mea si voi fi mult mai atent de acum incolo.

 Cum poti avea grija de un incarcator de laptop

 De aceea, este foarte important, daca ai un notebook si ai obiciul sa lucrezi in bucatarie sa nu lasi inarcatorul in priza sau pe jos, atunci cand pleci de acasa, chiar si numai pentru scurt timp, caci nu stii niciodata ce se poate intampla. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste incarcatorul de la telefoanele mobile, este mai bines a le lasi undeva intr-un dulap, la adapost de un astfel de pericol.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *