Calculatoare

Caracteristici ale serverelor virtuale

Recomanda informatia!

VPS-urile sunt cu siguranta viitorul in ceea ce priveste gazduirea site-urilor web. Iar aceasta siguranta imi este oferita de ceea ce se intampla in acest moment. Site-urile ocupa tot mai mult spatiu pe disc, Google pune tot mai mult accent pe continut, iar continutul ocupa spatiu. Fie ca este vorba de imagini sau doar text, aceste fisiere se aduna putin cate putin, iar pachetul de hosting devine tot mai restrans. De aceea este ideal sa iti indrepti atentia inca din start catre gazduire VPS.

Care sunt principalele caracteristici ale acestor servere virtuale oferite de catre Ghesi.ro? In primul rand, si foarte important, un server virtual se activeaza la doar 30 de minute dupa ce a fost achizitionat. Practic, intri pe Ghesi.ro, alegi unul dintre pachetele oferite si finalizezi comanda. Dupa ce ai finalizat si platit serverul ales, acesta urmeaza a fi activat in cel mai scurt timp. Practic, daca esti pregatit dinainte, poti avea site-ul sus in doar jumatate de ora.

O alta caracteristica importanta oferita de catre VPS-urile Ghesi, este aceea a hardware-ului de calitate. Acestia utilizeaza doar servere produse de catre Intel, astfel ca vei fi sigur ca ceea ce achizitionezi este cu adevarat de calitate superioara, iar site-urile gazduite pe server iti vor fi sus 100% din timpul alocat. Mai exact, serverele sunt doatate cu procesoare Intel Dual Duad Core, 24 Gb DD3 si SSD-uri in configuratie Raid. Totul e la superlativ. Controlul asupra pachetului de hosting este mai tot timpul o problema, dar nu si daca achizitionezi un server virtual de la Ghesi.

Panoul de control este SolusVM si te va ajuta sa restartezi, opresti sau sa repornesti servertul virtual cu doar un singur clic. Iar ceea ce este cu adevarat uimitor, vei putea reinstala sistemul de operare intr-un mod cat se poate de simplu. Da, tu singur iti poti reinstala sistemul de operare pe un server virtual. Practic, pe un calculator pe care nu il vezi in mod fizic. In momentul in care iti achizitionezi serverul virtual vei avea o optiune de care in alta parte nu te poti folosi. Mai exact, iti poti alege locatia pentru serverul tau virtual. In acest moment Ghesi dispune de doua locatii in doua colturi diferite ale lumii. Cum este si normal, dispune de un VPS in Cluj-Napoca, iar al doilea server este tocmai in Phoenix, Arizona, SUA. Daca nu ai incredere in serverul din Cluj, poti alege ca site-urile tale sa fie gazduite tocmai in America.

De asemenea, Ghesi va garanteaza latime de banda de 5 stele, centrele de date sunt asigurate cu conexiuni la internet de cea mai buna calitate, nu cu unul, ci cu mai multi provideri de internet din Romania. Ceea ce inseamna ca latenta va fi cat mai mica, iar perioada de uptime a serverelor este de 100% in majoritatea zilelor.

In plus, daca cele de mai sus nu te-au convins, afla ca daca alegi un VPS de la compania mai sus amintita, vei avea acces la root absolut complet si neconditionat la radacina serverelor virtuale. Practic, vei sti tot timpul ce se intampla cu serverul achizitionat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *