Laptopul, performanta combinata cu portabilitate

Recomanda informatia!

Avantajele laptopurilor sunt de la sine intelese atunci cand de ele depinde desfasurarea unei activitati in afara biroului, atunci cand este necesare conexiunea la internet sau descarcariea datelor de pe diverse dispozitive cum ar fi aparate foto, camere video, etc, atunci cand calculatorul personal nu este la indemana. Acestea ar fi principalele avantaje pentru care vanzarile laptopurilor au egalat vanzarile calculatoarelor de birou.

Pe langa portabilitate, un alt motiv major care a dus la popularitatea laptopurilor, este acela ca in ultimul timp acestea se apropie tot mai mult de performantele calculatoarelor de birou. Firmele producatoare investesc mult timp si foarte multi bani in cercetare si dezvoltarea laptopurilor pentru a oferi clientilor calitate intr-un spatiu cat mai mic.

Datorita cererii continue de laptopuri, multe magazine de desfacere ofera configuratii diverse pentru a acoperi orice cerere din partea clientilor. Magazine online precum acesta, dar si magazine fizice incearca sa acopere cererea de laptopuri de pe piata oferind spre vanzare laptopuri noi sau laptopuri second hand, dar de o calitate excelenta.

Laptopurile business au de asemenea un real succes in randul cumparatorilor datorita materialelor si a componentelor foarte bune din care sunt fabricate (carcase de magneziu ori tastaturi rezistente la lichide), dar si pretul acestora este pe masura. Acestea se pot gasi si la magazine specializate in vanzarea de laptopuri second hand putand fi achizitionate la preturi foarte accesibile, astfel clientii avand parte de calitate ridicata la preturi mici.

De ce in ultimul timp laptopurile sunt preferate in defavoarea calculatoarelor de birou?

1- Datorita portabilitatii acestora, pot fi folosite oricand si oriunde, necesitand doar alimentare la o sursa de curent daca acumulatorii sunt descarcati.
2- Datorita performantelor foarte bune, acestea facand fata aproape tuturor aplicatiilor si programelor existente.
3- Datorita capacitatii mari de stocare a datelor si a vitezei cu care acestea lucreaza (comparabile cu ale calculatoarelor de birou).
4- Datorita fiabilitatii, folosit in conditii optime poate functiona ani buni la capacitate maxima.
5- Datorita consumului foarte redus de energie (maxim 90W) fata de 400-700W cat consuma un calculator de birou.
6- Datorita simplitatii acestora, nefiind necesare cabluri suplimentare de conexiune a monitorului, a tastaturii sau a mouseului, acestea fiind integrate intr-un mod practic.
7- Datorita dispozitivelor integrate cum ar fi camera web, antena wireless, cititor de carduri, etc.
8- Nu in ultimul rand, datorita unei corelari bune calitate-pret.

Indiferent ca se doreste achizitionarea de tablete, laptopuri ieftine sau de laptopuri foarte bune din varful topurilor, ofertele magazinelor fizice sau online pot face fata oricaror cereri.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *