Calculatoare

Tastatura profesionista care transforma iPad Pro intr-un touchscreen MacBook

Recomanda informatia!

In timp ce iPad Pro de 12.9 inch este mai rapid decat MacBook Pro de 13 inch, tableta este o concurenta serioasa pentru notebook-urile lui Apple. Designul lui ofera multe avantaje dar multi oameni necesita o tastatura fizica pe calculatorul principal. Din toate optiunile pentru acesta, Brydge Pro a ajuns cel mai aproape sa transforme un iPad Pro din 2018, intr-un MacBook convertibil, cu touchscreen.
Pentru a simula designul unui MacBook, Brydge Pro trebuia sa transforme un iPad Pro intr-o scoica. A reusit acest lucru cu o pereche de clame, care tin o margine a tabletei. Aceste clame sunt captusite, deci nu pot zgaria iPad-ul, si totusi sunt rezistente.

In timpul testelor, nu a dat nici un semn de a se desparti. In acelasi timp, pentru indepartatea aparatului de tastatura clip-on avem nevoie de o tragere ferma. Acesta este avantajul real unei iPad Pro cu tastatura atasata, asupra unui MacBook. Tableta se poate folosi oricand si fara tastatura, pentru navigare web sau citirea unui ebook, dar sa nu incercati sa trageti de ecranul unui MacBook, nu va functiona la fel. Ce este si mai interesant, tableta poate fi pusa in clame si invers, cu spatele catre tastatura. Acest mod poate fi perfect pentru vizualizarea videoclipurilor, sau daca dorim sa folosim iPad-ul ca un ecran extern.

Dezavantajul folosirii designului de scoica, este ca partea de tastatura trebuie sa fie destul de grea, ca sa tina ecranul, ca asta sa nu cada pe spate. Rezultatul este ca versiunea lui Brydge Pro, pentru cea mai noua tableta lui Apple de 12.9-inch are o greutate de 635g, iar editia de 11-inch are o greutate de 517g, asa facand ca tableta sa fie mai grea. Totusi, cu 0.27 inchi, carcasa tastaturii ramane foarte subtire. Chiar si combinata cu iPad, masoara doar 0.63 inchi. Brydge Pro este foarte profesionala si vine in culori de argintiu si space gray, ca sa se potriveasca cu tableta lui Apple.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *