Calculatoare

Datele tale sunt in siguranta acum

Recomanda informatia!

Tehnologia moderna ne-a permis sa luam cu noi toate informatiile de care avem nevoie, oriunde am merge. Din ce in ce mai mici si mai usor de transportat, calculatoarele puternice ne-au facut viata mai usoara si ne-au ajutat sa fim productivi, sa putem lucra chiar si in tren sau in drum spre casa, intr-un maxi-taxi.

O adevarata revolutie la vremea aparitiei lor, memoriile portabile de tip stick USB sau flash drive s-au impus rapid pe piata gratie portabilitatii lor sporite si capacitatilor din ce in ce mai mari de stocare. Impreuna cu laptopurile si cu tabletele, memoriile portabile formeaza un trio care ne ajuta de fiecare data sa fim rapizi si eficienti atunci cand avem de indeplinit o sarcina complexa. Kingston DataTraveler SE9 64GB este un model de memorie portabila foarte simplu de utilizat, de ultima generaite, cu o carcasa metalica si cu un inel, putandu-se agata fara probleme la chei.

Capacitatea de stocare de 64GB permite instalarea sistemelor de operare mobile, aplicatiilor mobile si celor mai populare jocuri, in varianta portable. Kingston DataTraveler SE9 64GB are interfata USB 2.0, este compact si robust si poate sa fie introdus in orice tip de sistem care are un port USB si cateva aplicatii de gestionare a memoriilor portabile. Avantajul achizitionarii unui Kingston DataTraveler SE9 64GB tine de greutatea sa mica, designul placut si simplu, eficienta maxima si capacitatea de scriere/citire foarte mare, transferul de informatii facandu-se in cateva secunde.

Consuma putina energie, este solid, rezista la socuri, nu are parti in miscare, se poate rescrie ori de cate ori se doreste, se poate proteja cu antivirus si parola, nu este nevoie sa inscriptionezi CD-uri sau DVD si nu isi pierde din proprietati dupa mai multe folosiri. Este usor de pastrat, se intretine usor, prin simpla curatare cu o carpa uscata si datele stocate pe el sunt mereu protejate gratie unor sisteme avansate de backup.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *