Calculatoare

Estimare cost reparatii ecrane in service laptopuri

Recomanda informatia!

Onlaptop service laptopuri cu sediul in Bucuresti repara si inlocuieste ecrane LCD de laptop si notebook-uri. Inca de la infiintare am efectuat sute de reparatii, cele mai multe dintre ele finalizate cu succes. Diagnosticul ecranelor de laptop este gratuit daca mai departe sunteti de acord sa ne ocupam de reparatia sau inlocuirea displayului la noi in service. Inlocuirea ecranului de laptop este in cele mai multe cazuri rentabila, motiv pentru care cei care au probleme cu displayul hotarasc ca este mai bine sa rezolve problema si sa nu renunte la acel laptop. Sa investesti intr-un alt laptop este cu siguranta mai costisitor. Preturile noastre sunt aproape intotdeauna in mod semnificativ mai ieftine decat cum le veti gasi la producatori. Sunati-ne azi sau contactati-ne pe www.onlaptop.ro pentru service laptopuri si oferta de inlocuire sau reparatie ecran.

Diagnosticarea problemelor de display laptop este gratuita in service laptopuri Onlaptop, daca decideti mai departe sa ne lasati pe noi sa ne ocupam de solutionarea problemei. Noi inlocuim toate tipurile de ecrane de laptop. Ne puteti trimite un email cu numarul exact al modelului de laptop pe care il aveti si va vom oferi cel mai mic pret pentru reparatie sau inlocuire, tot pe email. Efectuam diagnosticul problemelor de display in ordinea primirii laptopurilor in service. Estimarile pot dura undeva in jur de 1-5 zile lucratoare, in functie de volumul de lucru. Avem zeci de laptopuri de care ne ocupam la un moment dat.

Probleme cu ecranele LCD de laptop

Reparam toate tipurile de probleme de display. Unele din cele mai frecvente probleme sunt:

  • ecranul nu afiseaza nimic
  • pe ecran exista linii colorate
  • ecranul este complet negru sau complet alb
  • exista fisuri, pete sau pixeli pe displayul ecranului
  • cablul de la display este rupt sau deteriorat

Efectuam reparatii pentru toate tipurile de notebook-uri si laptopuri. Cele mai comune modele includ Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Apple, Panasonic, Fujitsu, Samsung, Sony si Toshiba. Exista si altele in afara de acestea de aceea ar trebui sa ne sunati indiferent de laptopul pe care il aveti.

Cat dureaza reparatia unui display de laptop?
In general reparatiile de acest gen se realizeaza intr-un termen de 2-3 zile lucratoare.

Cat costa sa-mi repar displayul intr-un service laptopuri?
La onlaptop.ro oferim cele mai bune preturi pentru reparatii si inlocuiri ecrane. Vizitati-ne pentru oferta completa – www.onlaptop.ro

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *