Calculatoare

La Bizhub c284e de pe ecopier ai cadou un iPad

Recomanda informatia!

Din momentul in care primul aparat de fotocopiat a aparut pe piata, in anul 1959 in America, produs de catre firma numita Xerox, modul in care documentele si cartile erau multiplicate s-a schimbat radical si bineinteles in bine. Astazi putem cu usurinta sa multiplicam de cate ori avem nevoie un act sau nu document si astfel ne usureaza munca si duce la o productivitate mai mare.

In zilele noastre, intr-un birou sau o firma vei gasi cu siguranta cel putin un aparat de fotocopiat intrucat utilitatea acestuia este de nepretuit. Mai ales ca astazi aparatele de fotocopiat inglobeaza mult mai multe functii decat cea principala de a copia actele.

Review Konica Minolta Bizhub c284e

Un astfel de copiator modern este si aparatul Konica Minolta Bizhub c284e, dispune de de functiile unui copiator(inserare pagina si capitol; copie de test (print si ecran); ajustare test de print; functii arta digitala; memorare setari joburi; mod poster; repetare imagine; overlay (optional); stampilare; protejare la copiere), cele ale unei imprimante (mixmedia si mixplex; programare joburi “Easy Set” ; overlay; watermark; protejare copiere; carbon copy print), cele ale unui fax (polling; transmisie intarziata; PC-Fax; receptie confidentiala in box) si nu in ultimul rand si cele ale unui aparat de scanat (adnotare (text/timp/data) pentru PDF; pana la 400 programe joburi; previzualizare scanare in timp real).

Promotie pe ecopier.ro la copiatorul Bizhub c284e

Cu usurinta aparatul Konica Bizhub c284e reprezinta un aparat necesar oricarui birou. Intra si tu pe ecopie.ro si comanda copiatorul Konica Bizhuh c 284e si primesti cadou o tableta Ipad Mini de 16 Gb.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *