Calculatoare

ASUS Vivobook 13 Slate OLED, un laptop 2 in 1 ultra compact

Recomanda informatia!

Cu acest Vivobook 13 Slate OLED constructorul asiatic propune un nou ultrabook, unic in genul sau. Este vorba despre primul laptop de 13,3 inchi OLED Windows detasabil din lume.

ASUS este o marca care a reusit sa se faca cunoscuta pentru dispozitivele de calitate oferite, mai ales pentru PC-urile de birou. In urma notorietatii dobandite, constructorul s-a lansat si in productia de laptopuri. Este o referinta in domeniu, chiar daca ocupa doar locul 3 in topul celor mai vandute marci de laptop.

ASUS Vivobook Slate OLED, un laptop ultra compact

ASUS a anuntat cu mandrie lansarea noului sau ultrabook drept primul laptop de 13.3 inchi OLED Windows detasabil din lume. Bineinteles, conceptul nu este chiar unul nou deoarece regasim cam acelasi lucru la Microsoft Surface si este destul de greu sa definim daca este vorba despre un ecran detasabil sau despre o tableta cu tastatura.

Ecranul acestui ultrabook dispune de o rata de refresh de 60Hz si de o certificare DisplayHDR™ True Black 500.

Procesor, performante

Acest nou Asus Vivobook 13 Slate OLED este echipat cu un procesor Intel cu patru nuclee 3,3 GHz, insotit de o memorie LPDDR4X pana la 8 GB. In ceea ce priveste stocarea, Asus si-a indreptat atentia spre 128Go SSD PCIe® Gen 3.0 x4. Regasim doua porturi USB si o mufa jack. Asus Vivobook 13 Slate profita de ecranul sau tactil pentru a fi insotit de stiloul sau ASUS 2.0 conform protocolului Microsoft Pen 2.0.

Incarcatul bateriei de 50 Wh se face prin intermediul unui port USB-C care asigura o incarcare pana la 60% in doar 39 de minute. Pentru persoanele care trebuie sa faca videoconferinte, exista camera de 5mpx dotata cu tehnologia AI Noise-Canceling pentru un sunet mai bun in timpul reuniunilor virtuale.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/wi-fi/asus-vivobook-13-slate/

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *