Calculatoare

Phantom Canyon de la Intel promite grafica RTX 2060 intr-un PC mic pentru gaming

Recomanda informatia!

A aparut o veste noua, care sugereaza ca Intel intentioneaza sa proiecteze un PC compact de gaming ’’Phantom Canyon”, posibil in 2020, care impacheteaza grafica discreta sub forma unui RTX 2060 sau un GTX 1660 Ti.
Pentru a fi mai precis, va fi vorba despre un NUC (Next Unit of Computering) sau un computer miniaturizat, pe care sa il urmaresti de la succesor la actualul Intel Hades Canyon ( pentru a-ti face o idee despre dimensiunile implicate, modelul respectiv este de 8,7 x 5,6 x 1,54 inch).

Urmatoarea versiune a lui Hades Canyon este Ghost Canyon, care ar trebui sa fie dezvaluit putin mai tarziu in acest an cu un processor Core i9-9980 HK si grafica discreta nespecificata (spre deosebire de graficele integrate vazute la Hades Canyon- care au fost alimentate de AMD sub forma Radeon RX Vega M GH).

Conform diapozitivelor de prezentari aparute si informatiile adunate de Tech Powerup, Phantom Canyon va urma dupa Ghost Canyon ambele cel tarziu in 2020, poate chiar la inceputul anului 2021 si va avea un procesor Tiger Lake (o parte de 28W) cu grafica interna Gen 12 (grafica Xe) si CPIe Gen 4.

Asa cum am mentionat, graficele discrete sunt etichetate in diapozitive fie RTX 2060, fie GTX 1660 Ti, cu optiuni probabile pe oricare dintre ele.

In timp ce un RTX 2060 suna destul de puternic in acest moment – pentru o caseta mica de jocuri- daca data lansarii acestui NUC merge pana in 2021, s-ar putea sa nu para un salt atat de mare. Un alt punct interesant este ca, se pare ca ne uitam la graficele Xe de la Intel ca la o solutie integrata, dar nu la o oferta discreta Xe, pe care ai crede ca firma Intel ar putea sa o prezinte, avand in vedere ca ajung in anul 2020.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *