Casa-Gradina

Controleaza-ti becurile inteligente Lifx cu intrerupatoare inteligente Brilliant, nu este nevoie de hub

Recomanda informatia!

Lifx si Brilliant au anuntat un parteneriat care va va permite sa controlati becurile inteligente care isi schimba culoarea de la comutatoarele inteligente cu ecran tactil. Integrarea pune culoarea, scena si programarea controlului luminilor Lifx la doar o atingere sau doua distanta pe peretele tau, si nu este nevoie de hub.
’’Aceasta este una dintre cele mai solicitate functii de clientii nostri, asa ca suntem incantati sa o oferim.’’ A spus CEO-ul Brilliant, Aaron Emigh.

’’Deoarece becurile noastre Lifx au Wi-Fi incorporat, nu mai este nevoie de un hub dedicat, ceea ce este mult mai convenabil pentru consumatori”, adauga Norbert Herrmann, vicepresedinte global al Lifx. Anterior aveai nevoie de un al treilea-party hub ca si Samsung SmartThings Hub pentru a face ca dispozitivele Lifx si Brilliant sa lucreze impreuna.

Integrarea recent nativa remediaza acest lucru si, de asemenea, serveste drept cel mai recent exemplu de armonie intre becurile inteligente si intrerupatoare inteligente. Ani intregi intrerupatoarele inteligente au avut ca scop principal controlul becurilor simple, neconectate si nu au fost facute pentru a suporta becurile inteligente cu propria lor mecanica pentru intunecare, scene, controlul culorilor sau programare. Acest lucru a lasat persoanele interesate sa isi faca luminile mai inteligente, sa isi inlocuieasca becul sau intrerupatorul, dar nu trebuie ambele.
Problema este ca nici intrerupatoarele obisnuite, neconectate nu se potrivesc foarte bine cu becurile inteligente. Opriti un comutator de genul acesta si taiati energia becului, ceea ce impiedica automat automatizarea becurilor inteligente si a controalelor vocale sa functioneze.

Lucrurile s-au schimbat insa in 2019. GE Lighting a venit la inceputul anului cu o gama noua, extinsa de becuri inteligente si intrerupatoare inteligente, care sunt concepute pentru a functiona bine impreuna. Intre timp, maestrii in comutatie inteligenta de la Lutron au introdus un nou cadran rotativ inteligent, numit Aurora care se fixeaza deasupra intrerupatorului de lumina existent pentru a putea controla pozitia de pornire sau oprire, si intunecare al becului Philips Hue.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *