Casa-Gradina

Termopane Trocal – marca de incredere

Recomanda informatia!

Cuvantul termopan este un termen arhicunoscut intrucat chiar daca nu tot romanul are geamuri si ferestre termopan, tot romanul isi doreste sau a auzit despre aceste produse. De asemenea, cu totii stim ca pretul termopanelor este unul destul de piperat, insa cei care si le-au achizitionat nu regreta, intrucat cumpararea de termopane aduce mari beneficii si o investitie durabila care da rezultate fara echivoc. Daca costurile pentru achizitionare, transport si instalare sunt mari, costurile de intretinere sunt aproape nule, iar durabilitatea pana la de 4 ori mai mare decat aceea a unui produs clasic.

Pe langa proprietatile termoizolatoare, care vor reduce drastic facturile la caldura, produsele termopane izoleaza si fonic, sunt elegante si aspectuoase si au mai multe modalitati de deschidere si rabatare. Pe langa toate aceste avantaje amintite anterior, nu trebuie sa uitati ca a cumpara sisteme de usi si ferestre termopan este un act de consideratie fata de mediu, intrucat aceastea sunt construite din material 100% reciclabil. Coloristica este variata si un geam sau o usa termopan isi vor pastra intensitatea culorii si nu vor trebui revopsite niciodata.
In ceea ce priveste marcile de incredere de la care ati putea achizitiona termopane, pentru ca, bineinteles, nu ati vrea sa cheltuiti bai pe un produs ineficient, aceastea ar fi Veka, Trocal, Rehau si Gealan.

In acest articol vom vorbi despre producatorul german de sisteme de usi si ferestre termoizolante german Trocal, despre care este posibil ca dumneavoastra sa fi auzit deja, intrucat este o marca destul de cunoscuta in Romania.
Tipurile de sisteme de termopane Trocal sunt Innonova 70 AD, Innonova 70 MD, Trocal 88+, AluFusion & AluClip. Indeferent de stilul arhitectonic al locuintei dumneavoastra, clasicul Innonova 70 AD vi se va potrivi, iar nivelele duble de etansare vor asigura fuctionalitatea maxima.
Sistemele de usi se impart de asemenea in PremiLine, PremiDoor si InnoSafe, pentru siguranta caminului dumneavoastra.

Calitatea produselor de la Trocal este indiscutabila. In ele regasim seriozitatea si corectitudinea tipic germana, care nu va va dezamagi. Trocal are dealeri autorizati in toate judetele tarii, mai putin in Braila, Tulcea si Ialomita.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *