Casa-Gradina

Unde gasim hidrofor ieftin si de calitate?

Recomanda informatia!

Orice hidrofor este o sursa de alimentare cu apa pentru uzul casnic, activitatile gospodaresti zilnice si gradinaritul, in special pentru case. Este silentios, economic si eficient. Hidroforul este ideal si ca sistem de alimentare cu apa a unei case si este rezistent la coroziune.

Dispune de o pompa din inox, iar apa este pompata la presiunea dorita. Pompa din inox practic impiedica comunicarea dintre apa care este filtrata in interiorul hidroforului si mediul in care el se afla, apa nu intra in contact cu corpurile straine si impuritatile din mediul extern. Mecanismul de sustragere, de filtrare si de pompare a apei este unul simplu.

Orice hidrofor are un vas in care se afla o perna cu aer, in cazul in care se pierde din aer, scade presiunea iar pompa hidroforului nu mai functioneaza corect.

Cum functioneaza un hidrofor

iti poti da seama daca un hidrofor functioneaza corect dupa perioadele de pornire si oprire. Atunci cand pompa hidroforului porneste ea trebuie sa functioneze indelung. Daca porneste pentru o perioada scurta, se opreste si porneste iar, de mai multe ori intr-un interval scurt, inseamna ca hidroforul are o defectiune.

In aceasta situatie, perna de aer este responsabila pentru defectiunea aparatului. In vasul hdroforului se afla o “perna de aer”, care pierde din presiune si nu mai semnalizeaza corect pompa.

Pentru ca hidroforul sa functioneze corect trebuie sa refaci presiunea in perna de aer. Pentru asta trebuie sa scoti hidroforul din prinza, sa inchizi robinetul de intrare, sa dai drumul la apa in casa si sa golesti intalatia, pana cand ceasul de presiune indica zero.

De asemenea, trebuie sa inchizi circuitul de la pompa din casa. Cu o pompa de umflat roti, aduci presiunea la valoarea de 1.6 atmosfere, din lateralul vasului unde se afla un capacel cu un vintil. Bagi apoi hidroforul in priza, deschizi circuitele, iar hidroforul trebuie sa functioneze corect.

Factorul cheie in buna functionare a unui hidrofor este numarul de porniri si opriri al pompei. Un alt component important este presostatul, care mai poate pierde presiune sau i se mai pot sparge membranele. Pe piata exista insa si presostate electronice, care se potrivesc pe structura unui manometru. Aceste presostate dispun de optocuplori cu fanta.

Daca esti interesat in cumpararea unui hidrofor cu ejector sau un hidrofor normal, afla ca cei de la motosapeieftine.ro ofera cel mai bun pret hidrofor de pe piata.

Acum ai de unde sa comanzi un hidrofor ieftin si de calitate. Motosapeieftine este magazinul online de unde poti cumpara orice model de hidrofor doresti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *