Casa-Gradina

Mana curenta la super pret

Recomanda informatia!

Este adevarat, cele care vin intr-o forma gata stabilita sunt mult mai usor de montat decat cele realizate din beton.

Pentru piscina clasica, etapele construirii sunt urmatoarele:

2.  Alegerea locului unde va fi montata piscina;

3. Realizarea unui proiect tehnic in care sunt surprinse date cu privire la piscina dumneavoastra. Aici vor fi incluse cotele piscinei, echipamentele necesare, precum si informatii privind structura solului, la ce adancime se afla localizata panza freatica.

4. Obtinerea autorizatiei de construire pentru intrarea in legalitate privind amplasarea piscinei;

5. In functie de datele obtinute in urma realizarii proiectului si de preferintele beneficiarului vor fi stabilite forma piscinei si detaliile care fac referire la grosimea peretilor acesteia. Formele organice ale piscinei sunt complementare cu o casa rectangulara; practic, ambele sunt puse in valoare, reciproc. Desi formele organice pentru o piscina sunt mai spectaculoase si mai placute, alegerea trebuie facuta dupa functionalitatea acesteia. O astfel de piscina permite inotul pe lungimea bazinului in putine din cazuri. Practic, o piscina cu forma organica este una pentru relaxare, de adancime mica, destinata si celor mici. Optiunea pentru o forma rectangulara poate permite inotul pe lungimea bazinului si chiar o adancime adecvata sariturilor de pe o minitrambulina. Un alt avantaj il constituie si faptul ca se poate curata mult mai usor, cu ajutorul unui robotel pentru curatat;

6. Delimitarea perimetrului unde va fi realizata piscina;

7. Sapatul propriu-zis poate fi realizat de catre firma contractata sau, pentru diminuarea costurilor, de catre beneficiar;

8. Armarea piscinei cu fier-beton, montarea echipamentelor si turnarea betonului. Aceasta etapa include si realizarea unei camere tehnice care va facilita accesul la sistemul cu care piscina a fost dotata; 9. Dupa uscarea betonului se va trece la urmatoarea etapa, si anume hidroizolarea bazinului de inot, nu inainte de a realiza ultimele finisari ale peretilor (indreptarea acestora, acolo unde este cazul)

Sigur vei avea nevoie de o mana curenta. Fie ca e vorba despre o mana curenta de lemn sau de inox, cei de la piscineservice.ro iti ofera mana curenta pentru piscina ta la un super pret si de super calitate.

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *