Casa-Gradina

Alege o masina de spalat Whirlpool din noua gama de la Rombiz

Recomanda informatia!

Daca a venit timpul sa cumperi o masina de spalat rufe noua inseamna ca ai nevoie de niste sfaturi cu privire la masinile de spalat si la ce mai este nou.

Cum sa alegi o masina de spalat buna?

1. Spatiul

Multa lume ignora acest criteriu foarte important de selectie. Trebuie stiut faptul ca masinile de spalat Whirlpool cu incarcare frontal au latimea de 60 de cm, iar cele cu incarcare verticala sunt evident mai mici si au latimea de 40 de cm. Inaltimea nu reprezinta o problema niciodata, masoara foarte atent locul unde vrei sa pui masina de spalat pentru a nu avea probleme.

2. Capacitatea de spalare

Daca mereu spalam articole voluminoase (geci, paturi groase) este bine sa alegem o masina de spalat rufe Whirlpool de 7 sau 8 kilograme. Masinile de spalat Whirlpool slim au o cuva mult mai putin adanca si bineinteles, in oferta magazinului Rombiz exista si masini de spalat rufe Whirlpool de 5-6 kilograme, perfecte pentru cei care stau singuri si spala destul de putin.

3. Optiuni suplimentare

Cu totii ne dorim o masina de spalat rufe eficienta. Sa spele bine, sa nu consume foarte mult, sis a spele destul de repede. Mai nou, multe masini de spalat rufe ofera programe de spalare, ba chiar unele ofera foarte multe. Nu o sa aveti nevoie neaparat de toate programele, de aceea e bine sa stiti exact ce vreti sis a cumparati o masina de spalat rufe la un pret avantajos. Un program foarte util intalnit la masinile de spalat rufe Whirlpool este programul de spalare rapida care dureaza maxim 15 minute si este foarte eficient energetic.

4. Caracteristici speciale ale masinilor de spalat

Masinile de spalat Whirlpool au introdus gama 6 sense Colours care permite o spalare perfecta si personalizata in functie de culoarea hainelor. Apa consumata este controlata cu ajutorul deja binei cunoscute tehnologii Whirlpool “al 6-lea simt” Dupa ce v-ati hotorat asupra masinii de spalat vase pe care vi-o doriti, magazinul Rombiz va asteapta cu cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastra.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *