Diverse

De stiut cand cumparam un apartament nou

Recomanda informatia!

Maarea majoritate a oraselor mari a inceput sa cunosca o crestere a cererii de cumparare apartamente noi in ultimii ani. Aceste apartamente sunt cumparate atat pentru a locui in ele, cat si pentru a le da in chirie. Multi romani care au muncit in strainatate si au reusit sa stranga ceva banuti doresc acum sa ii investeasca in achizitionarea apartamentelor sau a caselor. Iar cel mai important aspect il constituie faptul ca cei ce doresc sa cumpere apartamente, de fapt vor sa achizitioneze apartamente noi in centre rezidentiale moderne.

Achizitia unui apartament nou este destul de dificila deoarece trebuie sa iti acopere toate nevoile, sa aiba un pret bun si sa fie intr-o zona oarecum accesibila.

Internetul este o resursa foarte buna de informare atunci cand vine vorba de achiztia unui apartament. Astfel, in loc sa umblam sa cautam fel si fel de centre rezidentiale cu apartamente noi in Bucuresti sau in orasul in care locuim, mult mai simplu este sa cautam online sau sa intrap pe site-uri precum acesta, care listeaza majoritatea apartamentelor de vanzare in centre rezidentiale.

Daca vrei sa alegi un apartament bun si care sa acopere toate necesitatile unei familii moderne atunci ia in considerare urmatoarele:

Cat iti permiti sa cheltui?

Un apartament este o investitie foarte mare pentru o persoana de rand si chiar daca visam sa avem apartamente spatioase de 100 mp cu terase si tot felul de facilitati, trebuie totusi sa ne incadram in suma de bani pe care o avem la dispozitie. Pretul unui apartament este influentat atat de zona in care este situat, materialele din care este facut blocul, cat si de vechimea acestuia.

Tine cont de nevoile tale

Ce apartament cauti exact? In ce zona, de ce ai nevoie? Poate cel mai important factor e dat de nevoile tale, ale familiei. Trebuie sa tii cont de nevoile familiei. Daca ai copii, trebuie sa ai in vedere daca sunt scoli bune in apropiere, daca apartamentul este situat aproape de transportul in comun, daca spitalul este destul de aproape etc.

Tine cont si de vecini

Nu te uita doar la apartament, ci tine cont si de vecini, de zona in care este situat imobilul. Pe internet este foarte usor sa iti faci o impresie gresita despre un apartament. Adica exista posibilitatea ca acesta sa fie frumos si modern, dar de fapt sa fie situat intr-un cartier rau famat sau intr-o incinta destul de urata, cu ghena de gunoi in apropiere si cu parcari zgomotoase.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *