Servicii de catering in Bucuresti sector 2 de la PremierCatering.ro

Recomanda informatia!

Premier Catering & Evenets este o firma ce isi desfasoara de peste 10 ani activitatea in industria alimentara. Acestia in acest timp si-au perfectionat serviciile de timp si acum organizeaza evenimente cu mancare foarte buna, livrata la timp. 

Serviciile celor de PremierCatering.ro

Cei de la PremierCatering ofera pe langa macare gatita si transport, serviciide aranjare a preparatelor la masa, de servire a preparatelor, dar si de curatenie si debarasare dupa eveniment.

Mancare este preparata de bucatari cu o vasta experienta in domeniu, ce gatesc mancare atat din carne de pui, cat si din carne de porc, precum si cele mai gustoase deserturi. 

Aici poti sa gasesti meniuri special concepute pentru mai multe tipuri de evenimente, pentru a putea mai usor opta pentru un meniu potrivit. Aceste meniuri pot fi personalizate in functie de preferintele oricarui client.

Cui se adreseaza ?

Cei de la PremierCatering.ro se adreseaza in mod special clientilor care locuiesc in Bucuresti sector 2 sau in orice alt sector al Bucurestiului, care doresc sa organizeze evenimente. Astfel daca doresti sa organizezi un eveniment cu mancare foarte buna, poti apela cu incredere la serviciile de catering din Bucuresti sector 2 oferite de PremierCatering.ro. 

Firmele mari, corporatiile sunt se afla si ele in tinta celor de la Premier, acestia oferindu-le meniuri specifice pentru training-uri, seminarii sau prezentari. 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *