Diverse

Liposuctia ca metoda de remodelare corporala

Recomanda informatia!

Intr-o epoca a aparentelor, toata lumea vrea sa arate bine si multi sunt dispusi sa faca sacrificii in acest sens. Curele de slabire intense sau exercitiile fizice riguroase sunt doar o parte din eforturile de slabit pe care le fac oamenii in ziua de azi, si in special femeile. In plus, grasimea nedorita din anumite parti ale corpului este greu de indepartat. Pentru aceasta se foloseste o metoda chirurgicala – liposuctia.

Despre liposuctie si avantajele ei

Liposuctia este o procedura chirurgicala prin care se indeparteaza tesuturile de grasime din zone ale corpului in care aceasta s-a depus excesiv si asupra carora metodele clasice de slabit nu dau roade. Practic, aceasta procedura remodeleaza partile corpului in care s-a acumulat grasimea in cantitati mari. Se realizeaza numai de catre medici chirurgi profesionisti, pentru ca este, pana la urma, o operatie chirurgicala. Cel mai des intalnite zone ale corpului in care este benefica liposuctia sunt soldurile, fesele, coapsele, abdomen, talie, brate, spate, piept, barbie, obraji, gat, glezne. Se realizeaza prin incizii in zone-cheie ale corpului in care se introduce un instrument special care dizolva si aspira tesuturile adipoase. Liposuctia se face numai cu anestezie, fie locala fie totala.

Cum stii ca ai nevoie de liposuctie

Daca doresti sa beneficiezi de o operatie de liposuctie la un pret foarte bune, dr. Jecan te poate ajuta sa iti indeplinesti dorintele, oferindu-ti un rezultat peste asteptari.

Desi ar putea parea o intrebare ridicola, aceasta este de fapt foarte utila. Se presupune ca persoanele cu depozite de grasime in anumite parti ale corpului se pot bucura de avantajele acestei operatii estetice, insa acest lucru este valabil doar pentru persoanele la care metodele clasice de slabit nu mai dau roade. Liposuctia nu se recomanda in cazul supraponderalilor (care mai degraba ar putea face o operatie de micsorare a stomacului) sau in cazul celor care vor sa aiba parte de o solutie rapida de slabit, fara a tine diete si a face exercitii fizice. Astfel, esti un candidat bun pentru liposuctie daca ai depunderi de grasime ce nu raspund la metodele de slabit enumerate anterior.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *