Diverse

Comunica mai rapid datele masurate prin aplicatia Fluke Connect!

Recomanda informatia!

Tehnicienii pot lua decizii mai rapide si mai bune, atunci cand pot comunica datele masurate live cu echipa lor si cand pot accesa datele inregistrate in trecut. Cu toate acestea, datele inregistrate sunt de obicei pastrate la birou, iar membrii echipei sunt de foarte putine ori in acelasi loc. Aplicatia Fluke Connect rezolva aceste probleme, in timp ce ofera o siguranta tehnicienilor care lucreaza cu echipamente sub tensiune.
Aplicatia Fluke Connect permite tehnicienilor sa transmita wireless datele masurate de la instrumentele lor de testare direct de pe telefonul mobil catre echipa lor. Mai mult de 20 de instrumente Fluke se pot conecta prin wireless la aplicatie, inclusiv instrumente digitale, camere de termoviziune, testere de izolare, multimetre de proces si alte instrumente de masurare.

Tehnicienii pot inregistra automat masuratorile si imaginile in infrarosu in Fluke Cloud de unde le pot accesa de oriunde, oricand doresc, fara a scrie nimic pe hartie. Astfel orice membru al echipei care are un smartphone si aplicatia Fluke Connect instalata poate avea acces la aceste date. Daca nu aveti acces la internet, datele pot fi inregistrate la nivel local, iar atunci cand veti conecta telefonul, se va sincroniza automat la cloud. Toate datele stocate vor fi securizate!

Comunicarea cu echipa este imbunatatita prin serviciul de apel video ShareLive, prin care puteti impartasii masuratorile realizate live cu alti membrii ai echipei, puteti primii aprobari pentru reparatii sau raspunsuri la eventuale intrebari, fara a parasi mediul de lucru.

Aplicatia Fluke Connect are inclus un buton Equipment Log history, care va permite sa atribuiti masuratori specifice unui echipament, creand o istorie a datelor masurate pentru a avea acces mai usor la ele in timpul depanarii si intretinerii. Butonul „TrendIt” va permite sa faceti instant grafice cu datele inregistrate, va ajuta sa identificati tendintele si sa luati rapid decizii in cunostinta de cauza.

De ce ar trebui sa folositi Fluke Connect™?

– lucrati mai rapid
– lucrati in colaborare
– economisiti timpul pentru intocmirea rapoartelor
– va imbunatatiti siguranta
– experimentati mai mult decat o simpla conectivitate
– utilizati cea mai mare suita de instrumente de testare conectate din lume
– aflati de ce raspunsul a fost atat de favorabil

Aflati mai multe despre Fluke Connect App: cel mai complet mod de a ramane in contact cu echipa dvs. Contactati specialistii Ronexprim pentru a afla mai multe detalii!

Email: office@ronexprim.com
Telefon: 021.314.35.99

Despre Ronexprim

RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca agentie si service a companiei olandeze Philips.

Astazi Ronexprim Ronexprim este unul dintre cei mai mari distribuitori din Romania de aparate de masura si aparatura de laborator. Comercializam cele mai moderne echipamente din lume, de la producatori de renume mondial.

Suntem animati de respectul fata de toti partenerii de afaceri si dorim sa fim de un real sprijin clientilor, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul echipamentelor si serviciilor oferite. Impartasim expertiza acumulata in seminarii si workshopuri pentru instruirea sau educarea clientilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *