Diverse

Placa de indreptat parul fara fir: gadget sau revolutie in domeniul frumusetii?

Recomanda informatia!

Tehnologia in cazul produselor destinate ingrijirii parului se dezvolta fara incetare pentru a raspunde nevoilor si cerintelor utilizatoarelor. Exista placi de indreptat parul, uscatoare de par si ondulatoare pentru toate tipurile de par, pentru fiecare utilizatoare in parte. Pentru a le permite doamnelor si domnisoarelor sa aiba o coafura impecabila in orice circumstanta, placile de indreptat parul fara fir si-au facut de curand aparitia pe piata. Care sunt avantajele si dezavantajele acesteia? 

Placa de indreptat parul functioneaza pe baza de baterie. Cu un pret mai accesibil decat o placa clasica, placa de indreptat parul fara fir se poate transporta cu usurinta intr-o calatorie si permite retusarea parului in orice moment al zilei. La fel ca in cazul placii de indreptat parul clasice, placa fara fir ne ajuta sa ne facem si bucle. Trebuie sa precizam insa faptul ca rezultatele nu sunt aceleasi ca in cazul placii clasice, aceasta din urma fiind mai eficienta.

Placa fara fir este dotata cu un termostat, caldura fiind distribuita prin intermediul  placilor din ceramica care asigura o distribuire uniforma a caldurii. Unele modele sunt dotate si cu un sistem de aburi ceea ce permite obtinerea unei intinderi profesionale a parului din confortul propriei case.

Gratie acestui aparat, doamnele si domnisoarele isi pot coafa parul in libertate deplina. Parul este indreptat in cateva minute, ramane matasos si stralucitor. Placa este usor de folosit si compacta, se depoziteaza cu usurinta, nu ocupa mult loc. Se poate transporta cu usurinta oriunde. Are grija de parul nostru, ofera rezultate satisfacatoare. Un accesoriu de calatorie indispensabil pentru orice femeie. Are o autonomie destul de mare, de 30 de minute, temperatura urca rapid. Este ideala pentru orice tip de par. In plus, gratie polivalentei sale, placa de indreptat parul te poate ajuta sa creezei bucle manifice intr-un timp scurt.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *