Diverse

Cum catalogati investitia intr-un Astra H?

Recomanda informatia!

Se stie ca de-a lungul anilor a treia generatie Opel Astra si-a castigat o buna reputatie in randul clientilor romani, devenind chiar cel mai popular model second hand de pe Autovit.ro. Insa care sunt defapt principalele avantaje oferite de catre acest autoturism de clasa compacta?

Prin comparatie cu generatiile anterioare, la Astra H s-a observat o crestere la capitolele siguranta, confort si tinuta de drum. Si chiar daca a treia generatie Astra nu a fost lipsita de unele vicii de fabricatie, aceste probleme au fost catalogate ca fiind minore si nu au necesitat costuri exagerate de remediere.

Utilizatorii unui Opel Astra H s-au declarat multumiti in primul rand de raportul dintre pretul de achizitie, calitatea fabricatiei si costurile de intretinere, piesele de schimb pentru Opel Astra H fiind accesibile ca pret, aceasta fiind un avantaj important in fata concurentilor directi: VW Golf si Ford Focus. In plus, chiar si dupa trecerea anilor designul caroseriei nu pare deloc “imbatranit”, factorul estetic fiind si acum un atu la achizitionarea second hand.

Posesorii unui exemplar Opel Astra H au mai mentionat ca materialele textile din interior si ornamentele sunt destul de rezistente la uzura, iar spatiile pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni sunt bine distribuite prin habitaclu. O alta caracteristica definitorie pentru acest model, conform autovit.ro, este pozitia de condus optima si dispunerea ergonomica a instrumentarului de bord. Gradul de satisfactie al clientilor a mai fost influentat si de gama consistenta de motorizari, unele dintre propulsoare dovedindu-se in timp deosebit de fiabile si chiar economice.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *