Cuplurile care s-au despartit si pentru care fanii inca mai sufera enorm

Recomanda informatia!

In general, povestile de iubire dintre vedete ne fac sa visam. Si uneori, departe de basme, uneori aceste povesti se incheie nu tocmai frumos si fanii sufera foarte mult.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin. Actrita din „Iron Man” si solistul de la Coldplay au decis sa se desparta dupa zece ani de mariaj. Au avut doi copii, o fetita, Apple si un baietel, Moses.

Jennifer Aniston si Brad Pitt. Aniston si Pitt s-au casatorit in anul 2000 dupa 2 ani de relatie. Iar in anul 2005 si-au anuntat separarea. Un divort despre care a vorbit toata lumea si care a afectat foarte multi fani.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth. Cuplul care s-a casatorit in anul 2018 s-a despartit la mai putin de un an de la rostirea juramintelor. In constanta evolutie, atat ca indivizi, cat si ca parteneri, acestia au decis sa se concentreze mai mult asupra carierei lor, se pare.

Taylor Kinney si Lady Gaga. Au format un cuplu pe care toata lumea il adora. Si in momentul in care au anuntat despartirea mult au plans din cauza asta.

Channing Tatum si Jenna Dewan. Casatoriti inca din anul 2009, cei doi s-au despartit dupa 9 ani de convietuire. Acestia au declarat ca iubirea este o aventura frumaosa care ii duce pe drumuri diferite pentru moment. Cei doi au impreuna o feita, Everly.

Katie Holmes si Tom Cruise. Dupa ce au iesit impreuna un an, Katie si Tom s-au casatorit in anul 2006. Dar Katie a cerut divortul in anul 2012. Cei doi au o fetita, pe numele sau, Suri.

Jennifer Garner si Ben Affleck. Cei doi care pareau chiar de nedespartir, au cerut divortul in anul 2017 dupa ce au trait separati de doi ani deja. Citand diferente ireconciliabile, cei doi au anuntat ruptura la o zi doar dupa ce au aniversat 10 ani de cand sunt impreuna.

Brad Pitt si Angelina Jolie. Aceasta despartire chiar a frant inimile multora dintre noi. Credeam ca iubirea lor este nemuritoare sau invincibila dar destinul a vrut altceva.

Fergie si Josh Duhamel. Cei doi au anuntat ca s-au despartit in 14 septembrie 2017, declarand insa ca raman in continuare uniti si prezenti pentru a se sustine unii pe altii.

Heidi Klum si Seal. Citand si ei diferente ireconciliabile, acestia s-au despartit dupa sapte ani de casatorie,. Impreuna au avut trei copii.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *