Diverse

Fii in pas cu moda cu niste ochelari Ray Ban

Recomanda informatia!

Faima Ray-Ban a crescut în anii \’50, când brandul s-a extins şi în lumea modei cu un nou model. Ochelarii de soare cu rame din plastic negru primesc numele Wayfarer şi devin un succes peste noapte, în special în rândul femeilor, în ciuda faptului că marca era dedicată mai degrabă bărbaţilor. După ce Audrey Hepburn poartă o pereche de Wayfarer în filmul „Mic dejun la Tiffany”, lansat în 1961, Ray-Ban devine în mod oficial accesoriul cel mai stilat şi dorit al planetei. Lista celebrităţilor care sunt văzute purtând ochelarii de soare este populată de nume precum John F. Kennedy, Bob Dylan, Andy Warhol, James Dean şi Marilyn Monroe, în speţă iconurile generaţiilor de atunci. Şi cu toate că Ray-Ban a venit cu o nouă viziune stilistică asupra ochelarilor de soare, anii \’70 au reprezentat căderea în umbră a brandului.

Nu vrei sa arati si tu la fel de bine ca Brad Pitt, James Dean sau multi altii? Daca da, cumpara online niste Ray Ban aviator de pe raybanromania.net.

Se stie ca ochelarii Ray Ban aviator sunt cei mai populari si cei mai buni impotriva soarelui.

Daca ai cautat online si ai gasit Ray Ban aviator ieftini de pe RayBanRomania.ro, comanda si tu pentru a fi in pas cu moda.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *