Diverse

Cum sa iti alegi un frigider ieftin?

Recomanda informatia!

Alegerea unui nou frigider ieftin sau a unei combine frigorifice poate fi o experienta nu foarte placuta, dominata de multa alergatura, munca de documentare si intr-un final de o investitie foarte consistenta. Un frigider nu se schimba la cativa ani asa ca alegerea celui mai bun frigider pentru necesitatile proprii este de cea mai mare importanta. Tocmai de aceea, va oferm in continuare un set de sfaturi pentru alegerea frigiderului care speram sa va ajute in luarea deciziei corecta.

Inainte de a porni la cumparaturi trebuie sa stabiliti un buget indiferent daca il platiti cu bani in mana sau il achizitionati in rate. Asa ca primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va decideti asupra sumei maxime de bani de care dispuneti sau pe care vreti sa o investiti in noul aparat. Preturile pentru un frigider ieftin incep in jurul sumei de 1000 de lei si pot ajunge si pana la de 5-6 ori mai mari pentru combinele frigorifice de lux, incastrate in perete sau cu dotari suplimentare.

Cati bani sa dai pe un frigider?

Apoi, cu un buget deja stabilit, urmatorul pas este sa masurati spatiul de care dispuneti astfel incat sa nu cumparati un frigider mai mare decat locul in care vreti sa il asezati, daca intentionati sa cumparati o combina frigorifica mai mare trebuie sa masori sa vezi daca poate intra pe usa, au fost situatii in care au cumparat combina frigorifica si nu au avut cum sa o bage in caca. Ganditi-va cat de incomod ar fi daca, depasind spatiul alocat, sa trebuiasca mereu sa ocoliti aparatul de cate ori treceti pe langa el. Mai ales in cazul bucatariilor mici de bloc, o asemenea situatie poate fi foarte deranjanta.

Frigider vs combina frigorifica

Pentru ca ne-am propus sa va oferim niste sfaturi pentru alegerea frigiderului care sa va fie de ajutor, nu puteam sari peste problema modelelor existe pe piata. Cu siguranta stiti ca exista frigidere si combine frigorifice insa chiar si in interiorul acestor categorii veti gasi numeroase modele intermediare, cu diferite dotari si standarde.

Spre exemplu, cel mai comun model de frigider normal este monocorp si are un mic spatiu de congelare deasupra rafturilor de refrigerare, fiind despartit de acestea printr-un sertar ce joaca de multe ori rolul de captare a condensului sau a ghetii topite la decongelare. Totusi, daca spatiul de congelare este insuficient putem sa ne orientam catre frigidere cu un congelator mai mai generos cu doua rafturi deasupra frigiderului, cele doua spatii avand fiecare propria usa.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *