Nativenglishschool.com demareaza inscrierile pentru scoala de vara Go Genki 2019. Ce trebuie sa stii?

Recomanda informatia!

Daca te incanta ideea de a-i oferi copilului tau o experienta de neuitat, intre 1 iulie si 30 august 2019 il poti inscrie la scoala de vara Go Genki din Bucuresti. Este o modalitate in care timp de doua saptamani se poate distra alaturi de numerosi alti copii si cel mai important, poate sa invete limba engleza alaturi de un profesor britanic nativ.

Ce este scola de vara Go Genki?

Este un program de doua saptamani cu intensitate destul de mare, in care cele 30 de ore de limba engleza sunt combinate cu numeroase jocuri, cantece si activitati distractive. Programul este impartit pe mai multe categorii de varsta ( 4-6 ani si 7-9 ani ) si are scopul de ii ajuta pe cei mici sa isi insuseasca numeroase cuvinte in limba engleza, sa invete sa vorbeasca cu accent britanic si sa le ofere o varianta excelenta de a-si petrece timpul liber pe timp de vara.

Scoala de vara dureaza doua saptamani, care pot fi alese intre 1 si 30 august 2019/

Care sunt motivele pentru care merita sa iei in considerare o astfel de varianta pentru copilul tau?

  • Este un program intensiv, in care invata foarte multa engleza in 30 de ore;
  • Este presarat cu jocuri, cantece si alte activitati pe care copilul tau le va indragi;
  • Foloseste softul Genki English. Este un soft interactiv cercetat la Harvard, care a fost prezentat la TedX si s-a dovedit a fi foarte eficient;
  • Profesorul este un englez nativ, care va putea comunica cu copiii intr-un mod cat se poate de cursiv si de placut;
  • Costul cursului este unul redus. Pentru cele doua saptamani vei plati doar 1000 de lei, ceea ce inseamna aproximativ 30 de lei pentru fiecare ora de engleza.

Este suficient acest curs pentru ca un participant sa invete engleza?

Evident, nu. Cursul intensiv de la scoala de vara trebuie sa fie insotit de o comunicare constanta in limba engleza cu copilul si de cursuri la scoala. Este un start excelent care poate sa puna baze solide pentru copii si ii poate invata o anumita conduita in comunicarea in engleza.

Daca vrei sa il ajut pe copil sa vorbeasca engleza perfect, este bine sa te asiguri ca face o multime de activitati in engleza. Adapteaza-te varstei si gaseste tot felul de cantecele, jocuri sau poezii pe care sa le reciti alaturi de el. De asemenea, incurajeaza-l sa vorbeasca si sa se uite la cat mai multe filme sau desene animate in engleza.

Invatarea limbii engleze poate sa fie un proces de lunga durata. Tocmai de aceea aceasta scoala de vara este importanta: este o baza extrem de eficienta.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *