Diverse

Sunt porumbeii o reala problema?

Recomanda informatia!

Sunt porumbeii o problemă reală? Răspunsul este unul simplu: DA! Dacă ne gândim la faptul că ei simbolizează de fapt semnul păcii şi al iubirii, că am crescut de mici cu ei, hrănindu-i sau alergându-i prin parc, iar chipul mic şi angelic parcă nu ne lasă să credem că ne pot face vreun rău, ei bine, putem spune că porumbeii pot fi o reală problemă mai ales la capitolul bacterii şi mizerie. Porumbeii sunt purtători de boli şi bacterii care pot ajunge foarte uşor la oameni, în special la copii, pentru că ei sunt adesea tentaţi să-i atingă. De asemenea tot ceea ce ţine de capitolul curăţenie şi miros proaspăt, porumbeii distrug. Deşi sunt firavi şi gingaşi nu este tocmai indicat să permitem ca aceştia să-şi facă un cuib în zonele în care locuim, asta doar dacă nu suntem extrem de pasionaţi de porumbei, astfel încât să avem un porumbar special creat pentru aceştia. Însă dacă vrem cu tot dinadinsul să scăpăm de ei şi nu mai ştim cum, întrucât am epuizat aproape toate soluţiile, cel puţin aparent, există anumite soluţii prin care putem scăpa treptat de aceştia. În continuare vă prezentăm câteva dintre soluţiile la care puteţi apela în astfel de momente: spray anti porumbei, gel anti porumbei şi reprelent anti porumbei.

Sprayul anti porumbei este un produs folosit adesea pentru alungarea păsărilor, totodată eficient în combaterea acestora în momentul în care produsele recurente nu dau roade. Produsul este o substanţă lichidă non toxică, formată din esenţe parfumate şi apă. Aceste esenţe parfumate le găsim mai exact şi în casa fiecăruia dintre noi mai exact în condimente precum scorţişoară, piperul, etc., acestea deranjându-i olfactiv şi făcându-i să părăsească locul. Spray-ul trebuie pulverizat în locurile în care ştiţi că păsările vin frecvent, de asemenea este necesar să ţineţi cont de faptul că locurile în care distribuiţi produsul să fie uscat, în cazul în care se spala zona în care aţi folosit produsul său a plouat este recomandat să repetaţi procesul.

Gelul siliconic împotriva păsărilor este un produs folosit adesea pentru alungarea păsărilor sălbatice, totodată eficient în combaterea acestora în momentul în care produsele recurente nu dau roade. Produsul opreşte aşezarea păsărilor pe suprafeţele impregnate cu gel. Produsul este sub formă de gel non toxică, inodora şi incoloră, acesta împiedicându-I să se aşeze pe suprafeţele tratate. Repelentul optic pentru păsări nu este toxic, este o inovaţie prietenoasă cu mediul înconjurător care goneşte păsările nedorite, fără să le rănească. Repelentul este net superior altor variante de pe piaţa: repelent cu ultrasunete, sperietoare, ţepuşe şi plase pentru păsări. Repelenţii convenţionali pentru păsări stimulează doar unul dintre simţurile acestora, de aceea au eficacitate limitată.

Daca doriti cele mai bune produse pentru combaterea daunatorilor accesati magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro , cel mai mare magazin cu produse anti insecte, anti rozatoare, anti pasari, anti cartite etc.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *