Diverse

Ghid de purtat rochii in acest sezon

Recomanda informatia!

Nimic nu este mai elegant decat o femeie umbland in rochie lunga. Tot asa nimic nu poate strica frumusetea unei rochii lungi decat acea care nu cunoaste cum sa umble sau pur si simplu se impiedica in momentul in care paseste pe scari. Rochiile lungi sunt potrivite multor ocazii speciale precum nunti, baluri formale sau chiar si serile obisnuite in oras. A invata sa mergi cu aceste rochii femei si sa te prezinti totusi foarte senina si echilibrata ia ceva timp, insa intr-adevar merita stradania deoarece iti aduce un aspect plin de stil si eleganta.
Atunci cand vrei sa calci cu naturalete in rochia ta cea lunga e nevoie sa indoi usor genunchii si apoi sa apuci rochia putin mai in susul genunchilor. E necesar sa ridici rochia cinci centimetri in asa fel incat linia de jos a rochiei sa fie in dreptul gleznelor. In cazul in care este formata dintr-un material mai plin sau mai greu, foloseste ambele maini ca sa ridici rochia din amandoua partile.
Incearca sa ai spatele indreptat, umerii sa fie dati in spate si capul sa fie ridicat. Evita sa te apleci ca sa te uiti la picioare pe masura ce pasesti sau urci scarile cu rochii lungi. Ochii tai au posibilitatea sa vada drumul pe care il ai de facut inainte si te pot avertiza de fiecare obstacol, fie ca vorbim de o inaltime diferita a terenului, o treapta mai sus sau o curba in drumul tau.
Atunci cand pasesti aseaza tot piciorul atunci cand calci, nu doar cu partea din fata fie atunci cand pasesti sau pe treapta dinaintea ta, pastrand greutatea pe celalalt picior si tinand rochia pana la glezna. Trece greutatea pe piciorul din fata si calca inainte sau urca scara pe care o ai in fata. Daca treapta pe care urmeaza sa calci este prea stramta si nu ai loc sa pui piciorul, atunci pune piciorul intr-o parte asa incat tot piciorul sa stea pe treapta.
Trebuie sa incerci sa mergi incet cu rochii lungi pentru a fi increzatoare. E nevoie sa fii in tot timpul precauta la pozitia ta pentru a tine capul sus si spatele drept.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *