Invata sa faci echitatie in mijlocul Bucurestiului

Recomanda informatia!

Ei bine, nu chiar la Palatul Parlamentului, ci undeva foarte aproape, in Parcul Izvor. Pare de necrezut? E de inteles, pentru ca ideea de a face echitatie pe langa Casa Poporului este de neimaginat. Daca va ganditi ca o turma de cai a scapat de la gradina zoolgica sau dintr-o ferma, linistiti-va, nu va impacientati; sau, cum ar spune englezii: keep calm and… „pe cai la Izvor”!

Pe Cai la Izvor, un proiect care aduce sedintele de echitatie mai aproape de bucuresteni

Caii din parcul Izvor au fost adusi in cadrul proiectului Pe Cai la Izvor, initiat de un centru de echitatie din Bucuresti pe nume Western Dream – clubul de calarie care a organizat acest proiect interesant, ofera, intr-un cadru organizat, lectii de echitatie si agrement ecvestru in manejul special amenajat in Parcul Izvor pentru toti doritorii, de la copii pana la adulti. Prin acest proiect, echipa de antrenori de la Western Dream doreste sa impartaseasca bucurestenilor pasiunea pentru echitatie si placerea de a petrece momente deosebite in aer liber, alaturi de unul dintre cele mai blande animale domestice. Iata ca, in aceasta toamna, va puteti bucura de placerea calariei in parcul Izvor, pe fundalul cele mai impunatoare cladiri din tara.

Poti lua lectii de echitatie in centrul orasului

Echipa de la Western Dream stie ca bucurestenii sunt mereu pe fuga si nu mai au timp sa se bucure de putinul timp liber intr-un centru de echitatie departe de oras. De aceea, a adus mai aproape de ei placerea echitatiei. Astfel, in perioada 18 septembrie – 15 octombrie, va puteti bucura de momente placute in aer liber chiar in centrul orasului, prin echitatie. Puteti lua lectii de calarie pentru avansati si pentru incepatori si chiar cei mici se pot bucura de jucausul ponei din herghelia Western Dream. Ce mai astepti? Mergi si tu la Izvor si invata sa calaresti, e foarte aproape!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *