Diverse

Pomello, cea mai la indemana solutie de a comanda mancare

Recomanda informatia!

Pomello.ro este una dintre cele mai cunoscute firme de livrare mancare din Bucuresti. cei de la Pomello au devenit cunoscuti inca din anul 2008, dupa ce au introdus un concept ce era unic in la acea data in Romania. Este vorba despre conceptul de livrare mancare la oala. Desi pana acum nicio firma nu mai oferea acest serviciu, conceptul implementat de Pomello in Bucuresti a devenit extrem de popular.

Unde livreaza mancare Pomello.ro

De mentionat in primul rand ca Pomello livreaza mancare la oala in orice sector din municipiul Bucuresti, acesta fiind si principalul avantaj oferit de Pomello.ro. In plus, mancarea ce vine de la Pomello este mereu proaspata. Acest lucru se intampla gratie faptului ca mancarea de la Pomello este livrata chiar in oala ce a fost gatita. In acest mod mancarea isi pastreaza gusturile si aroma initiala.

Comanzi de la Pomello in cativa pasi simpli

Comanda la Pomello se face foarte usor. Pentru primul pas trebuie sa intri pe site-ul celor de la Pomello.ro. Apoi, dupa ce ai cercetat meniul, trebuie sa selectezi mancarea dorita, alaturi de numarul de portii aferente. La Pomello ai de ales intre 6, 12 sau chiar 18 portii de mancare. Dup ace ai plasat comanda trebuie sa specifici adresa unde vrei sa iti fie livrata. In acest sens nu trebuie sa iti faci nicio grija fiindca Pomello livreaza mancare in orice judet din Bucuresti. In ceea ce priveste timpul de livrare al comenzii trebuie sa stii ca acesta variaza intre 3-5 ore, in functie de complexitatea comenzii.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *