Desi masina ta a depasit 10 ani, ii poti incheia o asigurare CASCO!

Recomanda informatia!

De cate ori nu ti s-a spus ca pentru autoturismul tau nu mai accepta nimeni sa iti incheie o asigurare CASCO? Niciun asigurator, broker sau agent nu dorea inainte sa petreaca timp facand simulare de pret la o polita CASCO pentru o masina care intra in cel de-al 11-lea an de vechime. Inaintea crizei economice, vechimea parcului auto national era una mica, dar in prezent situatia sta cu totul si cu totul diferit. Ofertele pentru CASCO s-au adaptat noilor realitati, astfel incat produsul de asigurare CASCO are acum varianta lui de pret mic in online pentru masinile cu peste 10 ani vechime.

Produsul de asigurare CASCO este optional, dar fara CASCO nu exista posibilitatea unei despagubiri pentru care polita RCA nu are efecte. Trebuie sa realizezi ca acest lucru este o oportunitate pentru tine si masina ta, tinand cont ca piata de asigurare din Romania este intr-o continua schimbare care afecteaza intr-un sens sau altul milioane de soferi.

Oportunitatea oferita de polita CASCO adresata autoturismelor precum al tau

Ca orice polita, asigurarea Casco este multi-riscuri, practic aceasta asigura, in cadrul unei sume asigurate (SA) de cateva mii de euro, urmatoarele riscuri:

  • avarii (ciocniri, loviri, zgarieri, caderi, pagube de la corpuri mobile aflate in interiorul masinii, caderea unor corpuri, derapari si rasturnari, pagubele de la misiunea de salvare, actiunea apeide conducta plus – incendiu, trasnet, explozie, fenomene atmosferice, avalanse, calamitati naturale)
  • accidentele persoanelor aflate in interiorul autovehiculului,

la care se adauga riscurile optionale care, din pacate, au o frecventa mare de aparitie si trebuie acoperite de o polita CASCO:

  • riscul de furt (ori integral, ori parti componente ale acesteia, sau pierderea/ furtul cheilor)
  • vandalism, autori necunoscuti si animale
  • roti
  • apa la motor
  • circulatia pe drumuri non-publice (pentru o aventura cu masina ta, sau pentru o necesitate urgenta).

Ce bine ca exista asigurarea CASCO online pentru autoturismele intre 11 si 15 ani vechime!

Cererea online pentru polita CASCO la autoturismele de acest tip este intr-o continua crestere in randul celor care si-ar fi dorit pana acum sa incheie o polita CASCO, dar nu au reusit daca au incercat prin prezenta fizica la unitatea unui asigurator sau la un stand de asigurari.

Desi asigurarea CASCO online nu difera cu nimic la specificatii fata de cea prezentata in locatiile fizice, este puternic recomandat sa o contractezi online. Lucrurile s-au schimbat, acum poti sa introduci datele masinii tale precum si datele tale in aplicatie, ti se face in mod automat o simulare de pret, apoi pe un cont online urmezi ceilalti pasi pentru ca in final sa te alegi cu polita de asigurare CASCO valabila la pret de online – adica la pret redus. 

Asigurarea CASCO, in general, vine in versiuni de pret cu sau fara fransiza. Franciza este o suma fixa sau o cota parte din suma care se despagubeste , si se plateste de catre asigurat la fiecare eveniment, restul costului fiind acoperit de asigurator. Asigurarea CASCO pentru masinile care au intre 11 si 15 ani vechime au, de regula, fransiza fixa( o suma fixa exprimata in euro). Dar nu te ingrijora, exista sisteme prin care prima de asigurare pentru polita CASCO poate fi platita si in rate egale, astfel incat tu sa te poti bucura de masina ta care, iata, are de acum si asigurare CASCO!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *