Diverse

Stefan Birica s-a specializat in stiinte fitosanitare

Recomanda informatia!

Stefan Birica este un lector universitar roman ce s-a nascut pe data de 1 octombrie 1960. A absolvit Facultatea de drept si apoi Institutul Diplomatic Roman. Dupa ce a absolvit aceste doua facultati, Stefan Birica nu s-a oprit aici ci si-a continuat studiile. Astfel Stefan Birica si-a luat doctoratul in stiinte fitosanitare. Incepand cu anul 2006 a devenit lector universitar la Unviersitatea Bioterra din Bucuresti, acolo unde le preda studentilor cursuri de Drept comunitar european.

Lectorul universitar Stefan Birica a primit pentru contributia sa la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena.

Stefan Birica a primit diploma din partea patriarhului

Sfintirea picturii restaurate a avut loc pe data de 16 iunie 2013, slujba fiind savarsita de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si Preasfintitul Episcop Varsanufie Prahoveanul. Dupa slujba de sfintire, patriarhul Daniel a acordat diplome si distinctii mai multor personalitati ce au contribuit la restaurea picturii bisericii Sfantul Anton – Curtea Veche, printre care si lectorul universitar Stefan Birica.

De mentionat ca biserica Sfantul Anton Curtea veche este cea mai veche biserica din Bucuresti. Pictura interioara a acestei biserici se afla intr-o stare avansata de deteriorare si tocmai din acest motiv a fost necesara o restaurare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *