Sex-Relatii-Copii

Avantajele si dezavantajele relatiilor la distanta

Recomanda informatia!

O relatie la distanta merita sa fie traita insa este incredibil de dificila. Fie ca ai intalnit o persoana dintr-un alt oras, fie unul dintre voi locuieste momentan intr-o alta tara, nu vrei sa renunti la aceasta relatie din cauza a cateva sute de kilometri.

A te afla intr-o relatie la distanta vine cu avantaje si cu dezavantaje. Iata cateva aspecte pozitive si negative care fac o relatie la distanta suportabila dar uneori extrem de complicata.

Timpul este mult mai pretios. Faptul de a fi intr-o relatie la distanta te face sa apreciezi si mai mult timpul petrecut impreuna odata reuniti. In general, vorbiti la telefon sau aveti parte de discutii virtuale insa, dupa ce ati fost despartiti o perioada lunga de timp regasirea este mult mai speciala.

Excelente competente de comunicare. Dat fiind faptul ca nu puteti vorbi face to face principala modalitate de a comunica este aceea prin mesaje sau apeluri telefonice. Ceea ce poate conduce la foarte bune competente in materie de comunicare. Un lucru care te ajuta sa construiesti o relatie puternica.

Nu este vorba doar despre atractie fizica. Atractia fizica exista fara indoiala intr-o relatie sanatoasa insa vrei si o persoana alaturi care sa te faca sa zambesti, cu care sa poti vorbi orice. Daca cineva accepta sa traiasca o relatie la distanta inseamna ca nu este in cautarea unei relatii bazate doar pe fizic.

In ceea ce priveste dezavantajele unei relatii la distanta, principalele sunt gelozia si lipsa de incredere. In momentul in care esti separat pentru o perioada lunga de timp de persoana pe care o iubesti pot aparea probleme de incredere. Incepi sa ai suspiciuni, iti faci tot felul de scenarii, faci acuzatii care ar putea fi false. Neintelegeri pot aparea si din cauza unui apel telefonic sau a unui mesaj fara raspuns.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *