Sex-Relatii-Copii

De ce sa faci dragoste dimineata

Recomanda informatia!

Dragostea de dimineata are o multime de efecte pozitive. Hormonii sexuali sunt in plina ebulitie si adrenalina este in top. Cea mai buna modalitate de a te trezi dimineata. Este weekend si nu mai trebuie sa te grabesti sa mergi la munca? Ce zici de putina dragoste de dimineata? Profita de o dimineata de sambata sau de duminica pentru a te iubi cu partenerul de viata. Dragostea de dimineata are o multime de beneficii atat pentru creier cat si pentru energia de zi cu zi si te poate scapa de o sedinta de sport in ziua respectiva…

Moralul va fi mai ridicat

Stii si tu cu siguranta acest lucru: atunci cand facem dragoste eliberam endorfine, cu alte cuvinte, hormonul fericirii. In plus, in aceste momente, corpul nostrum produce ocitocina (hormonul iubirii si atasamentului). De aceea, dupa ce facem dragoste, ne simtim mult mai bine, parca plutim. Stresul si anxietatea dispar si lasa locul unui moral ridicat, ziua devine brusc mai frumoasa. Un remediu natural pentru a incepe ziua in forta.

Nu mai trebuie sa faci sport

Bine, sa faci dragoste nu este cea mai eficienta activitate sportiva pentru a arde calorii insa, cu toate acestea, arzi cateva calorii. In timpul unui raport intim, fiecare persoana arde in medie 4,2 calorii pe minut in timp ce femeile ard 3,1 calorii pe minut. Ca si cum ai face o mica plimbare pe afara. Aceasta activitate matinala reprezinta o modalitate potrivita de a incepe ziua fara sa ti se strice cheful la gandul ca iar va trebui sa iesi la alergat seara pentru a te mentine in forma. Este de ajuns sa faci dragoste dimineata pentru a scapa de alergatul de seara. Evident, o ora de dragoste nu are cum sa inlocuiasca o sedinta de sport insa, din cand in cand mai poti sari peste alergatul de seara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *