Diverse

Masina electrica – avantaje si dezavantaje

Recomanda informatia!

Daca pana nu demult masinile electrice erau vazute drept o optiune nevalabila la masinile care folosesc carburanti traditionali, in ziua de azi acestea reprezinta o optiune de luat in calcul de orice conducator auto care isi doreste sa protejeze mediul inconjurator. Care sunt avantajele masinii electrice?

Masina electrica este curata si ecologica. Un automobil electric nu polueaza mediul inconjurator, nu emite fum sau particule. Este ideal pentru ecologisti cu alte cuvinte si nu numai.

Masina electrica este dotata cu o energie inteligenta. O masina electrica nu provoaca niciun fel de consum in momentul in care conducatorul incetineste.

Motorul masinii electrice. In ciuda costului destul de ridicat la achizitionare, motorul unei masini electrice este pregatit pentru orice fel de proba si incercari. Uzura motorului nu va fi atat de mare ca la o masina conventionala de exemplu, ceea ce inseamna ca se amortizeaza putin costurile.

Condusul masinii electrice. Mai multe avantaje ale masinii electrice, mai putin cunoscute, se afla in stransa legatura cu conducerea acesteia si cu motorul sau. Gata cu problemele de demaraj chiar si iarna. Motorul nu va pune niciun fel de probleme utilizatorului in special datorita absentei ambreiajului. In plus, motorul este extrem de silentios si permite atingerea unei viteze de 100km/h in mai putin de 4 secunde.

Masina electrica este ideala pentru a merge cu ea la munca. Studiile estimeaza ca timpul mediu de condus pentru a ajunge la locul de munca cu o masina electrica este de 30 de minute. Deoarece demareaza bine chiar si iarna si autonomia acesteia permite un traseu destul de lung fara probleme, masina electrica se dovedeste a fi perfecta pentru a merge si a veni de la serviciu.

Singurul lucru pe care il putem reprosa unei masini electrice este pretul ridicat, acesta variaza in functie de modele, de la 30 000$ la 80.000$.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *