Diverse

De ce sa nu putem fuma oriunde?

Recomanda informatia!

 

    Este deranjant, pe de o parte, cand asisti la neplaceri provocate de alti fumatori in spatii inchise, iar, pe de alta parte, cand chiar tu esti cel care isi aprinde tigara simtitndu-te stanjenit de privirile incordate ale celor din jur. Sa fim seriosi, nu cred ca vre-un fumator dintre voi nu a trecut vre-o data, macar, printr-o situatie jenanta de acest tip.

Mai mult decat atat, cred ca stiti cu totii cat de greu este sa te abtii sa fumezi spre exemplu in tren, sau in oricare alt mijloc de transport in comun unde fie ca stai cu orele la cozi interminabile, fie ca pur si simplu ai foarte mult de asteptat.

Solutii exista… Una, pe care o consider cea mai sanatoasa si inteliganta miscare a unui fumator, este sa renunte in totalitate la viciu in sine. Insa, stiu ca nu poti convinge pe nimeni sa faca asta. Eu sunt fumator, iar eu insumi nu ma pot convinge sa ma las… cum ar putea altii ? 

Pe de alta parte, este posibil sa nu renunti totusi la fumat si sa scapi de toate neplacerile insiruite mai sus, si multe altele cum ar fi mirosul urat provocat de fumul de tigara, culoarea pe care o lasa pe dinti, pe maini uneori, etc. 

Scapa de fumat, sau fumeaza oriunde, sau fumeaza mai sanatos decat o faceai pana acum… Indiferent care consideri tu ca e schimbarea pe care trebuie sa o faci incearca incepand de AICI.

Eu mi-am transformat viciul in ceva mai placut… 

Cativa amici, care mi-au recomandat metoda, au renuntat la fumat… 

Tu cum vrei sa elimini neplacerile create de fumat?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *