Internet

Cel mai bun antivirus pentru Windows 10

Recomanda informatia!

Care este cel mai bun antivirus care sa iti protejeze laptopul sau computerul? Este o intrebare pe care multe persoane si-o pun dupa ce achizitioneaza un laptop cu Windows 10. Trebuie sa se multumeasca cu Windows Defender integrat in Windows 10? Care sunt alternativele?

Ce antivirus putem alege pentru Windows 10? Cum ne putem proteja computerul de virusi in timp real? Iata doua intrebari care ii framanta de majoritatea utilizatorilor de Windows 10, sistemul fiind „reputat” pentru faptul ca este vulnerabil, chiar unul din cele mai vulnerabile.

Face Windows Defender fata, ne poate proteja in mod eficient de virusi? Microsoft ar spune cu siguranta acest lucru – de ce sa cauti altundeva o solutie cand aceasta este deja la picioarele tale? Asta deoarece laptopurile cu Windows 10 au integrat un Windows Defender, un antivirus gratuit. Insa este aceasta cea mai buna solutie? Raspunsul este Da, fapt confirmat de un numar mare de experti in securitate. Chiar daca sistemul a cunoscut lotul sau de probleme, constituie azi o solutie la fel de fiabila ca cele mai bune antivirusuri propuse de concurenta, demonstreaza o eficienta de 99,5% conform testelor.

Cele mai bune alternative

Panda Free Antivirus. Dupa cum ii spune si numele, este vorba despre o versiune gratuita a Panda Antivirus. Ofera protectie in timp real impotriva unui numar mare de virusi. Datorita sistemului de protectie in timp real bazat pe Cloud si modului colaborativ, antivirusul demonstreaza o eficienta de 99,9% conform testelor.

Avast Free Antivirus. Avast ramane unul din cele mai populare antivirusuri de pe piata, chiar daca solutia exista si in varianta platita. Versiunea gratuita ofera protectie in timp real, o detectare inteligenta a  amenintarilor si un nivel de securitate sumplimentar pentru retele, parola si navigator. A demonstrat o eficienta de 99,7% in timpul testelor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *