Cum putem elimina un cont Google +

Recomanda informatia!

Vrei sa elimini un cont Google +? In acest articol iti vom explica cum poti realiza aceasta operatiune rapid si cum iti poti recupera datele inainte de inchiderea definitiva a retelei sociale in 2019. Google + se pare ca nu a reusit sa isi gaseasca niciodata publicul sau dar, cu toate acestea, este populat de o masa de abonati « zombies », cu totii clienti Gmail.

Google a anuntat inchiderea retelei sociale Google + pentru august 2019. In afara de acest esec, Google a mai anuntat ceva ce cu siguranta nu va fi pe placul tuturor – o eroare a expus inca din 2015 numai putin de 500 000 de conturi atacurilor piratilor. Acestia din urma au avut drept urmare acces la datele persoanale ale utilizatorilor si la adresa de email a acestora. Dar Google a dat asigurari ca nimic nu permite sa spuna daca aceasta eroare a fost efectiv exploatata. Google a dat asigurari ca aceasta greseala a fost corectata imediat de la descoperire, in urma cu sase luni.

Google + – cum sa elimini contul

Pentru a elimina un cont de Google + trebuie sa urmezi pasii urmatori :

  • asigura-te de faptul ca esti conectat pe contul de Google +.
  • In partea stanga a avatatului exista un simbol in forma de clopot si un altul care rerprezinta noua patrate mici, da click deasupra.
  • Da click pe Google +.
  • In bara din stanga acceseaza Parametri.
  • In josul paginii da click pe Elimina contul de Google + si urmeaza instructiunile.
  • Trebuie sa confirmi mai apoi aceasta eliminare si sa bifezi toate casutele necesare pentru ca profilul tau sa nu mai fie vizibil in Google +.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *