Internet

Genti Furla – Propriul tau stilist vestimentar

Recomanda informatia!

Într-un brainstorming liber, devenit impetuos, undeva în Bologna, la Furla, sunt aproape sigură că au apărut conceptele de lumină, culoare, emoţie, stare, intensitate, energie, prospeţime şi strălucire în ce apoi au constituit vibrantele cuvinte cheie care reuşesc să descrie colecţia de primăvară. Şi fiţi precauţi. Este capabilă să stârnească pasiune pură. Albastrul, portocaliul, lime în cele mai intense nuanţe imaginabile îţi atrag privirea, şi apoi ţi se lipesc de inimă. Nebunească dragoste la prima vedere.
Dacă şi tu te-ai îndrăgostit, găseşte genţile şi accesoriile Furla intra pe B-mall.ro
Linia de genti furla care s-a remarcat în cadrul colecției AW/2012 a fost Divina, care a venit cu un nou model clasic elegant și s-a bucurat de un succes enorm, epuizându-se în doar două săptămâni. Foarte căutată a fost și linia de genți casual Furla and I cu două fețe, din tipuri de piele diferite și într-o mulțime de combinații de culori.
Așadar toate fashionistele care vor să adauge un accent de eleganță, feminitate și culoare ținutei lor sunt așteptate cu promoții de până la 40% la toate produsele din colecția primavara-vara 2013.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *