Comunicatii-GSM

Tipuri de abonamente de telefonie mobil. Care sunt cele mai bune?

Recomanda informatia!

Piata telecomunicatiilor este din ce in ce mai dezvoltata, iar concurenta este una uriasa. Tocmai de aceea, cele cateva companii de telecomunicatii care ofera servicii de voce si de internet mobil se lupta in a atrage clienti prin abonamente care mai de care mai interesante.

Cei care sunt in cautarea unei oferte cat mai bune, trebuie sa stie ca au de ales intre mai multe tipuri de abonamente, care mai de care mai interesante. Conform celor de la telefony.dk, pe piata s-au evidentiat cateva categorii importante de abonamenente de telefonie mobila:

  • Abonamentele standard. Sunt cele majoritare, cu beneficii bine stabilite si preturi nu foarte mari. Costul unui astfel de abonament incepe de la 2 euro si pot ajunge la 20-30 sau chiar 50 de euro lunar in functie de beneficiile pe care le ofera.
  • Abonamentele premium. Sunt abonamente scumpe care vin la pachet cu o multime de beneficii suplimentare, cum ar fi garantie superioara pentru telefoane mobile (telefony her) si minute sau internet nelimitat oriunde.
  • Abonamente speciale. Majoritatea companiilor de telecomunicatii (teleselskaber) ofera si abonamente speciale, destinate copiilor, persoanelor cu dizabilitati sau persoanelor in varsta. Acestea sunt gandite in asa fel incat sa acopere nevoile categoriilor sociale carora le sunt dedicate si au, de cele mai multe ori, un pret mai mic.
  • Abonamente business. Zona business este cea mai vanata de catre furnizorii de telecomunicatii, in conditiile in care afacerile genereaza cei mai multi bani. Abonamentele business sunt scumpe, insa asigura o multime de avantaje care ajuta o afacere sa functioneze corect. De cele mai multe ori abonamentele business vin la pachet cu dispozitive, cu solutii de monitorizare a convorbirilor si cu flexibilitate uriasa in roaming.

Abonament sau cartela?

In ciuda faptului ca exista o multime de optiuni de abonamente, foarte multi oameni se orienteaza spre cartele prepay. Este adevarat ca o cartela prepay pare a fi mai ieftina si ofera avantajul lipsei unui contract. Totusi, majoritatea celor care au cartele le incarca lunar, ceea ce atrage cu sine timp pierdut si stres, atunci cand expira optiunea.

In plus, in momentul in care optiunea prepay expira, serviciile nu mai pot fi accesate, spre deosebire de abonamentele mobile, care pot fi folosite fara probleme chiar si atunci cand se intarzie plata facturii.

Puse in balanta, cartela si abonamentul evidentiaza un castigator clar: abonamentul mobil. Este o solutie pe termen lung, care ofera numeroase parghii pentru negocierea serviciilor si siguranta.

Pe langa asta, abonamentul permite achizitia de telefoane mobile si alte gadgeturi la preturi modice sau chiar in mod gratuit.

Ce trebuie avut in vedere la alegerea unui abonament mobil?

Este bine sa se tina cont de oferta privind telefonul mobil, de acoperirea pe care o are reteaua si evident, de costuri. De asemenea, in cazul in care se doreste ceva special, este bine sa se negocieze.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *