Comunicatii-GSM

Noul Power Max P18K Pop, un smartphone cu acumulator de 18000 mAh si camera foto retractabila

Recomanda informatia!

Celebrul producator de baterii se pare ca incearca ceva nou. In anul 2019 vine cu numai putin de 26 de telefoane in cadrul Mobile Word Congress. Doua dintre telefoane o sa beneficieze de camere pentru selfie ascunse in carcasa. Dar asta nu este singura noutate cu care vin telefoanele aduse in 2019 de Energizer.
Noul Energizer Max P18K vine cu cea mai mare baterie, una gigantica si cu camera pentru selfie de tip pop up. Telefonul are o baterie de 18,000 mAh. In afara de faptul ca o sa fie greu si destul de gros o sa beneficieze de o baterie la fel de mare cat un power bank.
Totodata, vine echipat cu 5 camere, doua in fata care o sa fie ascunse in carcasa si trei in spate. Partea de selfie este compusa dintr-o camera de 16 megapixeli plus un senzor de adancime de 2 megapixeli. Cea din spate este compusa din trei camere, 12MP+ 5MP+ 2MP.
Telefonul are un ecran de 6.2 inchi cu rezolutie full HD. Bateria tine 100 de ore de muzica sau 90 de ore de convorbire, in mod standby merge chiar si 50 de zile dupa o singura incarcare. Portul de USB-C o sa ne permita sa incarcam telefonul cu tehnologia fast charging desi nu se stie inca in cat timp se incarca monstrul acesta. Include 6GB RAM si 128 GB memorie interna, cu processor MediaTek Helio P70.
Per total, Energizer Max P18K pare un smartphone mid-range ceea ce inseamna concurenta pentru restul telefoanelor Android. Nu doar ca este un telefon cu design si trasaturi perfecte pentru oricine, dar bateria extrem de mare o sa ne permita sa folosim telefonul mai multe zile dupa o singura incarcare. Inca nu sunt informatii in legatura cu pretul telefonului care va aparea in vara aceasta.
Sa nu uitam ca acesta este doar unul dintre cele 26 de telefoane create de Energizer. Asta inseamna ca orice fan al Androidului o sa isi gaseasca un telefon Energizer ideal pentru nevoile lui.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *