Comunicatii-GSM

Noul Samsung Galaxy Note 4

Recomanda informatia!

Poate cel mai de succes telefon al lui Samsung este Samsung Galaxy Note 4. Utilizatorii s-au declarat extrem de incantati de telefonul, care are dimensiuni aproape de cele ale unei tablete. Viteza, culorile, camera foto, procesorul si memoria RAM sunt atribute importante ale unuia dintre cele mai bune smartphone-uri la ora actuala.

Ceea ce il face pe Samsung Galaxy Note 4 foarte popular in randul smartphoneurilor este ca are un stilou, care te ajuta sa controlezi functiile telefonului foarte usor. Modul in care acesta se conecteaza cu ecranul telefonului este impresionant, reusind sa ii ofere utilizatorului o foarte buna experienta de folosire, mai ales cand este vorba de scris.

Din punct de vedere al designului, Samsung Galaxy Note 4 arata mult mai bine decat modelele anterioare, fiind poate depasit la acest capitol doar de Samsung Alpha. Liniile drepte il fac mai usor de controlat si foarte placut la atingere.

Desi la inceput utilizatorii au fost circumspecti in privinta marimii sale, cu trecerea timpului modelul Note a castigat atat de multi adepti incat rivalul de la Apple s-a vazut nevoit sa mareasca iPhone-ul pana la dimensiunea lui Samsung Galaxy Note 4.

Una dintre dezbaterile in ceea ce priveste acest telefon a fost daca poate fi controlat cu o singura mana. E foarte greu, dar totodata e si fara sens. Note 4 este genul de telefon pe care il controlezi exact ca pe o tableta, folosind amandoua mainile si asta e valabil si in cazul altor modele precum Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy A3 sau Galaxy S6. Pentru functii simple, cum ar fi apelarea, se poate folosi o singura mana. In plus, telefonul are o optiune prin care poti micsora ecranul si astfel e usor de folosit cu o singura mana.

Per total, Note 4 este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata, iar utilizatorii sunt cei care decid asta. In ciuda pretului sau destul de ridicat, vanzarile telefonului au fost foarte mari, iar modelul viitor este foarte asteptat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *