De ce Oppo Find X3 Neo 5G este cea mai buna alegere?

Recomanda informatia!

Cu modelul sau Find X3 Neo, Oppo propune un telefon foarte bun la un pret la fel de bun. Iata care sunt atuurile sale principale. Daca vrei sa profiti de anumite lucruri esentiale in ceea ce priveste cele mai bune atuuri si sa ramai in acelasi timp la un buget mai restrans, modelul Find X3 de la Oppo este fara doar si poate cea mai buna alegere. Are un design foarte frumos.

Cu acest model de telefon te poti bucura de cel mai elegant telefon. Poti alege doua culori- Negru starlight si Argintiu Lunar Galactic, cu cele mai frumoase reflexii. In plus, la telefon se foloseste un proces de fabricatie foarte special. Procesul Oppo Glow se materializeaza prin cel mai frumos material texturat, facut posibil printr-o lejera gravura pe suprafata din spatele telefonului. Este foarte fin si foarte lejer si se poate strecura in orice buzunar, chiar si in cel mai stramt si cel mai ingust.

Are un ecran OLED 90 Hz. Un smartphone reusit depinde foarte mult si de ecranul sau. Telefonul are un ecran curbat pe margini de 6,55 inchi si cu un format 20 :9. poate afisa un continut Full HD si are o frecventa de 90 Hz. Un adevarat confort cu alte cuvinte, pentru viata de zi cu zi, pentru retelele sociale, pentru jocuri sau navigare.

Un telefon foarte performant. Oppo propune pentru acest telefon procesorul Snapdragon 856, un procesor foarte performant, alaturi de 12 GB Ram si de 256 GB de stocare. Are cea mai frumoasa interfata Color Os 11. Deja foarte seducatoare, aceasta interfata devine si mai buna in acest an si are noi functionalitati de personalizare. In plus, telefonul se poate reincarca foarte repede. Noul telefon mosteneste tehnologia de reincarcare foarte rapida Super VOOC 2.0 65 W. In doar cinci minute poti castiga echivalentul a 4 ore de video. Cu siguranta ca este cel mai rapid de pe piata de la ora actuala.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *