Comunicatii-GSM

Cele mai bune smartphone-uri pentru poze in 2021

Recomanda informatia!

Pentru multi dintre noi, partea foto este extrem de importanta atunci cand vine vorba de alegerea unui telefon nou. Care se descurca cel mai bine in 2021? Iti spunem noi chiar acum.

Samsung Galaxy S21 Ultra. Galaxy S20 Ultra era o referinta in ceea ce prriveste pozele la inceput de an 2020, succesorul sau pornea deci cu mari asteptari. Vestea buna este ca nu doar se descurca la fel de bine ca predecesorul sau insa isi construieste fortele. Ceea ce ii permite sa se impuna drept cel mai bun fotophone al momentului dar si drept cel mai bun smartphone Android. Modulul foto se articuleaza in jurul unui senzor principal de 108 mpx la care se adauga un unghi ultra larg de 12 mpx si doi senzori de 10mpx cu un zoom optic 10x si 3x.

Google Pixel 5. Google este reputat pentru calitatea algoritmului sau foto si a reusit sa revolutioneze imageria pe ultimele generatii de telefoane lansate, propunand un numar limitat de senzori. Pixel 5 urmeaza acelasi tipar. Este echipat cu o camera foto cu unghi ultra larg de 12,2 mpx si o camera foto de 16 mpx. Senzorul frontal este de 8mpx.

iPhone 12 Pro. Daca Pro Max este putin cam mare sau cam scump pentru tine, nu ezita sa iti indrepti atentia spre 12 Pro. Senzorul principal este mai mic si stabilizarea nu este atat de buna insa, per total, ofera poze foarte bune. Destinat utilizatorilor care vor sa obtina poze cu familia de cea mai buna calitate, iPhone 12 Pro este un telefon extrem de reusit.

Huawei P30 Pro. Si Huawei P30 Pro este o referinta in domeniul foto. Cu un modul foto triplu 40+20 + 8mpx, insotit de un senzor ToF (Time of Flight), pentru a evalua profunzimea si distanta, acest telefon lansat la inceput de an 2019 al constructorului chinez este ideal pentru poze.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *