Google lucreaza deja la urmatoarea versiune de OS

Recomanda informatia!

Google lucreaza deja la noutatile pe care ar putea sa le aduca pe Android 13. Versiunea finala a acestui nou sistem va aparea doar la sfarsitul anului 2022, dar se pare ca un mic preview ar trebui sa fie propus de firma de la Mountain View de la inceputul anului.

Google tocmai a lansat Android 12, dar deja se vorbeste si despre Android 13. Intr-un articol publicat in aceasta saptamana, site-ul XDA vorbeste despre o sursa care este in general foarte fiabila, si care a publicat informatii cu privire la urmatoarea versiune de Android.

In substanta, aceasta publicatie sugereaza ca Google a inceput dezvoltarea Android 13. Dar, pentru moment, nu exista prea multe detalii.
Google munceste la o schimbare care priveste una din functionalitatile sale controversate de la Android 12. Despre ce este vorba? Pe aceasta versiune de OS, Google a introdus o noua functionalitate numita PhantomProcessKiller.

Pentru a rezuma foarte simplu, este vorba despre o functionalitate care poate limita performantele din fundal ale unor aplicatii printre care si Termux.

In substanta, nu este genul de informatii care intereseaza marele public. In orice caz, conform Mishaal Rahman, Google a lucrat la proiectul open source de Android la o optiune pentru dezvoltatori care ar permite sa dezactiveze Phantom ProcessKiller. Dar probabil ca aceasta nu se va vedea inainte de Android 13.

Android 12 inca este pe foarte putine telefoane smartphone. In timp ce iOS 15 este deja pe 60% dintre telefoanele smartphone, sistemul Android 12 inca este minoritar. Si conform celor mai recente statistici, Android 11 nici el nu este inca majoritar sau versiunea cea mai utilizata.

Dar, pentru moment, daca vrei sa profiti de cele mai recente noutati Android cat mai repede cu putinta cel mai bine ar fi sa cumperi un telefon Google Pixel.  Acestea se vor bucura de un succes nebun si in 2022, fara indoiala.

Sursa: https://www.presse-citron.net/android-13-google-travaille-deja-sur-la-prochaine-version-de-son-os/

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *