Comunicatii-GSM

Kindle, potrivit pentru cadou?

Recomanda informatia!

Saptamana viitoare este ziua de nastere a iubitei mele si ma gandesc daca sa-I cumpar sau nu un Kindle. Adora sa citeasca, insa nu stiu daca se va obisnui cu formatul electronic.

Argumente pro Kindle

Iubita mea adora tehnologia, deci nu cred ca ar fi o problema sa treaca la cititul pe Kindle, mai ales ca este elegant pentru orice femeie. Si nu trebuie sa isi umple geanta cu carti si sa fuga la metrou dimineata.

Un Kindle sustine zeci de volume carti, deci este ideal pentru orice iubitor de lectura. Si cantatreste atat de putin, mai putin chiar decat o carte! Asadar, un Kindle este ideal de purtat in geanta, in metrou, in fiecare dimineata. Greutatea este unul dintre cele mai puternice argument pro unui astfel de dispozitiv, dar mai exista si altele.

Kindle iti ofera, de asemenea, posibilitatea de a citi carti la care probabil nu ai acces intr-o librarie. Sunt volume pe care le poti cumpara, cu un click, de pe orice pagina de internet din strainatate.

Argumente impotriva Kindle

Prietena mea este, pe de alta parte, si genul de persoana care are ritualuri de care nu se poate desparti usor. De exemplu, adora sa dea paginile unei carti, dimineata la cafea, sau in zilele libere, pe care si le petrece de cele mai multe ori citind pagina dupa pagina. Ii plac romanele siropoase, cele politiste, dar ii place sa lectureze si carti istorice, poezie. Ii place sa simta mirosul hartiei, sa rasfoasca, s apuna un semn de carte. Ceea ce Kindle nu ii va oferi niciodata. Aici am o mare dilema si chia rnu stiu daca sa-I fac sau nu un asemenea cadou.

Ma gandesc si la alte variante de cadou, nu doar la un Kindle. Adica sa ii cumpar si acest dar, iar in plus sa ii mai iau si doua-trei carti si un buchet de flori. Florile ei preferate sunt trandafirii rosii, insa cei parfumati, de gradina. Chiar nu stiu unde as putea gasi. Cred ca s-ar bucura mult si daca i-as face cadou si o rochie sau, de ce nu,  un parfum. O sa ma mai gandesc si o sa vad ce decid, astfel incat sa nu fie dezamagita.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *