O veste buna pentru fanii Samsung, apare Samsung Galaxy S5 Prime

Recomanda informatia!

            După realul succes pe care l-a avut Samsung Galaxy S5 Active ajungand în primele locuri ale clasificarii gadgeturilor performante, de la nici măcar doua luni de la lansarea lui, cei de la Samsung se pregătesc intens pentru lansare pe piata a unui alt produs din aceeasi gama, este vorba de Sasung Galaxy S5 Prime. Profitand, orecum, de momentul de glorie pe care l-au avut cu modelul anterior, îsi doresc ca acesta sa aibă un avantaj mai mare, iar asteptările sunt pe măsura.   

            Zvonurile furnizate de BGR.com spun ca noul gadget va avea o carcasa 100% din metal, ceea ce ii da o nota eleganta design-ului prin stralucirea metalului, l-au folosit ca haina pentru noul Samsung Galaxy S5 Prime si pentru a-i oferi o rezistenta mai mare în cazul impacturilor mai puternice. O alta noutate consta într-un ecran 2K care are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, având o diagonala de 5,1 inchi pentru o redare perfectă a imaginilor. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 805, are o memorie RAM de 3 GB. Pasionatii de poze nu rămân nici ei neglijati, acesta fiind dotat cu o camera foto principala de 16 MP, contine slot pentru microSD, conectivitatea rapidă este asigurata de LTE-Advanced, iar sistemul de operare este, evident, Android 4.4.3 KitKat. 

            Toate aceste caracteristici par ca un fel de criterii pe care trebuie sa le îndeplinească toate gadget-urile care vor să fie în top, dar mai sunt si plusuri pe care acesta le are si anume, o certificare IP67 ceea ce demonstrează rezistenta mare la apa si praf, acesta certificare o detinea si fratele mai mare. Pretul estimat la care Samsung Galaxy S5 Prime va fi comercializat în magazine este 880 de dolari, o suma mai mare pe care trebuie sa o dai pentru a-l achizitiona, mai mare decât cea a lui Samsung Galaxy S5 Activ, fără abonament. Firma producatoare sud-coreeana anunta lansarea lui pe data de 12 iunie.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *