Comunicatii-GSM

Ar trebui sa imi iau o husa la smartphone?

Recomanda informatia!

Ti-ai pus in cap sa iti cumperi unul dintre ultimele modele de smartphone aparute de la Samsung? Daca da, atunci ar trebui sa ai in vedere si achizitionarea unei huse Samsung Galaxy S8 sau a unei huse Samsung Galaxy S8 Plus, in functie de ce versiune iti doresti. Poate ca unii dintre prietenii tai iti spun sa nu iti iei asemenea accesorii pentru smartphone deoarece ii vor ‘distruge’ imaginea din fabrica. Insa, majoritatea celor pe care ii cunosti au asa ceva pentru mobilele lor si se declara multumiti. Si acum ramai cu intrebarea “Ar trebui sa imi iau o husa la smartphone?”.

 

Depinde de tine ce fel de huse Samsung Galaxy S8 Plus sunt mai bune pentru telefonul tau

 

Raspunsul este DA. Si in cele ce urmeaza voi incerca sa te conving de ce ai nevoie de asa ceva. In majoritatea cazurilor, lumea crede ca husele pentru telefon sunt doar de spectacol, doar pentru partea estetica. Insa, trebuie sa stii ca acestea nu au fost create pentru a-ti lua banii doar ca sa schimbe look-ul mobilului tau. Aceste huse Samsung Galaxy S8 la care te gandesti tu ca sunt doar de forma sunt facute pentru a-ti proteja telefonul in fata celor mai multe pericole.

Stai sa iti spun! Indiferent de cat de multa grija ai, cu gravitatea nu te joci. La un moment dat tot vei reusi sa scapi pretiosul tau telefon pe jos, fie ca vrei, fie ca nu. Si iti mai spun ca nu il vei scapa doar o data sau de doua ori in viata lui, ci de mai multe ori, pentru ca situatii de genul exista Slava Domnului! Acum depinde de tine ce fel de huse Samsung Galaxy S8 Plus sunt mai bune pentru smartphone.

 

Avantaje multiple ale unei huse Samsung Galaxy S8 Plus pentru posesorul de smartphone

 

Majoritatea telefoanelor cu Android sunt putin mai dure decat alte modele si marci, asadar este posibil sa fie mai rezistente. Insa, nu este bine sa te lasi la indemana acestui gand doar pentru a neglija cumpararea unei huse Samsung Galaxy S8 dintr-un material bun. Sa stii ca o multime de telefoane noi au un spate mai alunecos, mai fin, si astfel se dubleaza riscul ca acest gadget sa cada pe jos sau sa se izbeasca de ceva inainte de a-l apuca cum se cuvine.

 

Ei, si chiar daca nu-ti pasa daca este zgariat sau nu, ca doar nu este o piatra pretioasa, trebuie sa ai in vedere faptul ca odata cazut sau trantit de ceva, telefonul nu numai ca va ramane pe spate sau pe laterale cu zgarieturi demne de toata frumusetea, ci si displayul, camera foto sau butoanele sale se pot deteriora si nu mai pot functiona cum trebuie. Acum spune – Nu iti doresti asta, nu-i asa?

 

Si ce cale mai buna de a-ti pastra telefonul intact pentru mai mult timp crezi ca ai la indemana? Desigur, achizitionarea de huse Samsung Galaxy S8 Plus sau de huse Galaxy Samsung S8, in functie de alegerea ta. Si inca ceva! Daca vei dori vreodata sa renunti la smartphone-ul actual si sa iti iei ceva si mai nou sau de la alta marca, atunci valoarea lui de revanzare este mai profitabila pentru tine daca il vei pastra cat mai aproape de aspectul original. Fara crapaturi, zgarieturi, praf si butoane stricate.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *