Cum ar trebui sa scrii un anunt online pentru a vinde?

Recomanda informatia!

Site-urile de anunturi gratuite online sunt din ce in ce mai populare, foarte multi oameni dezvoltand adevarate afaceri pe aceste site-uri sau pur si simplu, gasind solutii eficiente prin care sa scape de lucrurile pe care nu le folosesc.

Nu toate produsele scoase la vanzare se vand, insa. Indiferent ca urmeaza sa se vanda un telefon, un aparat foto, o masina sau o casa, anuntul trebuie sa respecte anumite criterii de calitate pentru a fi atractiv si pentru a vinde.

Cum trebuie sa arate un anunt online corect?

Titlu cat mai relevant. Un prim aspect important este titlul. Acesta trebuie sa fie cat mai relevant pentru produsul vandut. Daca se vinde un produs electronic, spre exemplu, trebuie sa se precizeze brandul si principalele caracteristici. Daca se vinde un apartament, trebuie sa se scrie locatia, dimensiunea si caracteristicile principale, pe care orice cumparator le foloseste in cautari.

Descriere completa. In momentul in care se redacteaza un anunt, descrierea trebuie sa fie una extrem de atractiva. Aceasta trebuie sa contina cat mai multe detalii despre produs. Cel care vinde trebuie sa se puna in locul eventualului cumparator si sa isi puna o serie de intrebari, pentru a descoperi care sunt informatiile pe care trebuie sa se puna accent. Descrierea trebuie sa foloseasca un ton prietenos si trebuie sa fie cat mai sincera. Eventualele defecte ale produsului trebuie sa fie prezente, insa nu trebuie sa se accentueze.

Poze de o calitate cat mai buna. O poza vinde mai mult decat 1000 de cuvinte. Pozele trebuie sa fie cat se poate de clare si de bine realizate. Nu trebuie sa fie facute cu un aparat de o calitate incredibila, ci doar sa fie frumoase. Este bine ca acestea sa aiba un fundal neutru, sa fie facute cu lumina naturala si sa fie abordate mai multe unghiuri.

Pret. Este cel mai sensibil punct al unui anunti si trebuie sa i se acorde o atentie foarte mare. Sunt de evitat abordarile de “Pret Negociabil”, deoarece nu exista un punct de plecare si majoritatea clientilor evita sa sune la un astfel de anunt. Este bine sa se stabileasca un pret mediu al pietei si sa se tina cont de fiecare detaliu atunci cand se creste sau cand se scade. Pretul trebuie sa poata fi negociat, deoarece majoritatea oamenilor iubesc ideea de a obtine un pret mai bun. Se poate apela la pretul psihologic care se termina in 9, deoarece functioneaza foarte bine si chiar daca este cunoscut impactul sau, multa lume alege sa produsul care costa 499 de lei in detrimentul celui care costa 500.

Unde trebuie postat anuntul?

Anuntul trebuie sa fie postat in cat mai multe locuri de pe internet. Exista zeci de site-uri de anunturi gratuite, majoritatea gratuite si este bine ca anuntul sa fie prezent in fiecare. Este, intr-adevar, o investitie de timp destul de mare pentru a face conturi si a posta anuntul peste tot. Rezultatele insa, pot sa apara mult mai repede.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *