Casa-Gradina

Decoreaza modern folosind becuri Edison

Recomanda informatia!

Cand ati fi putut crede ca celebrele becuri Edison sunt deja istorie, iata ca producatorii au revigorat aceasta sursa de iluminat prin crearea unui nou stil care are in esenta atat de celebra inventie a lui Thomas Edison. Filamentul incandescent a renascut odata cu noile tehnologii de prelucrare si includere a acestuia in bolul de sticla care acum poate avea forme, transparente si marimi diferite ce pot juca un rol deosebit in cadrul noilor amenajari interioare.

Este deja o moda in randul designerilor de a imbina atent si in acelasi timp decent stilul modern definit prin tehnologie de ultima ora care este prezenta atat in aparatura electrocasnica cat si in mobilierul ales, cu stilul retro, uneori industrial, care aduce acel aer nonconformist ce este primit atat de bine de noua generatie si, de cele mai multe ori, chiar si de cei care au prins timpurile becurilor clasice cu filament.

Cu becuri Edison jocul de lumina si umbre, precum si nuanta culorii care se va dezvolta in jurul lor, se va putea decide foarte usor care sunt zonele care vor aduce liniste si relaxare. Este suficienta plasarea lor in coltul unei incaperi prin suspendarea de un simplu cordon de alimentare si o dulie pentru ca tinta sa fie precis definita si sa fiti atrasi ca de un magnet de acel loc pentru un moment de repaus. Nu ezitati sa folositi atat becurile vintage, cat si becuri led cu consum redus de energie, pentru un efect si mai spectaculos.

Froma si dimensiunile bolului de sticla poate fi alese in asa fel incat sa creati si un joc de spatialitate in zona de amplasare, amplificand in acest mod senzatia de mai multa deschidere pentru un loc care nu este atat de generos. Sticla din care sunt produse bolurile pentru becuri Edison poate fi la randu-i mata sau fumurie, iar puterea becului o veti alege dupa dorinta.

Faceti o incursiune, fie si in spatiul vitual al unui magazin specializat care are in vanzare becuri Edison si formati-va o idee despre cum arata, despre nivelul de iluminare pe care il ofera si, desigur, despre consumul energetic pe care il inregistreaza. Completati cautarea cu toate informatiile pe care le puteti solicita atat de usor online si puneti in lucru cel mai special proiect prentru o decorare moderna a casei sau spatiului comercial pe care il detineti.

Un magazin specializat in vanzarea de surse de iluminat diverse include cu siguranta si becuri Edison pe care le puteti comanda online si primi in cel mai scurt timp. Avantajul este net in favoarea dumneavoastra pentru ca primiti produse de calitate si garantie pentru acestea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *