Casa-Gradina

CNC recomanda lenjerii de pat din bumbac

Recomanda informatia!

Lenjeriile de pat sunt unele dintre cele mai importante elemente dintr-un dormitor intrucat au mai multe roluri, in primul rand de a asigura un somn cat mai odihnitor, dar si de a arata perfect si de a induce o anumita atmosfera dorita. Optiunile sunt foarte variate, iar magazinele sunt ticsite cu fel de fel de propuneri, insa este important ca orice client sa se orienteze catre cele mai calitative si sa nu puna pret pe cel mai mic tarif.

Cea mai buna alegere

Astfel, o idee grozava in acest sens este optarea catre Casa New Concept, un magazin online foarte bine aprovizionat, de unde nu lipsesc cele mai populare variante: lenjerii din bumbac. Acestea sunt foarte cautate din mai multe motive, in primul rand pentru ca sunt accesibile din punct de vedere financiar, iar raportul calitate – pret este unul ideal. In plus, bumbacul este foarte placut la atingere si se poate adapta la temperaturi, tinand de cald iarna, dar si fiind racoros in cele mai calduroase zile ale verii.

Pentru oricine

Lenjerii din bumbac sunt disponibile in mai multe variante, fiind potrivite atat pentru camera copiilor, cat si pentru cea a adultilor, iar dimensiunile sunt complete, de la cele pentru paturi de o singura persoana, la cele medii sau duble.

Calitate si intretinere

Orice client are garantia calitatii la Casa New Concept, iar acest lucru este evidentiat in primul rand de aspectul grozav, dar si de lunga durata de viata promisa. In plus, nici intretinerea nu este complicata, iar orice pas important este specificat direct pe ambalaj, precum evitarea substantelor de innalbire sau setarea masinii de spalat la cel mult 40 de grade pentru a proteja imprimeul si pentru ca fibrele sa nu se deterioreze. In plus, bumbacul poate fi calcat cu fierul fara probleme la maxim 120 de grade.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *