Casa-Gradina

Apartamente de vanzare in Brasov

Recomanda informatia!

Locuintele din zonele de munte par a fi un refugiu ideal pentru cei care isi doresc o viata mai linistita, dar in acelasi timp este important accesul la utilitatile necesare de zi cu zi. Preturile la apartamente sunt de regula mai accesibile fata de preturile de achizitionare a caselor. In acelasi timp costurile de intretinere sunt mai mici pentru un apartament. In frumosul Brasov se dezvolta din ce in ce mai multe proiecte imobiliare care vin in intampinarea clientilor.

Brasovul, oras situat la poalele Tampei cu o istorie bogata si numeroase manifestari culturale ce se deruleaza pe parcursul anului, chiar de la prima vizita te face sa iti doresti sa achizionezi un apartamanet. In plus, concediile petrecute acasa vor fi cu siguranta mai placute, avand posibilitatea de a face drumetii sau trasee montane. Pe de alta parte cumpararea unui apartament in Brasov este in mod categoric o investitie buna pentru cei care prefera sa-si inchirieze locuinta in timpul in care nu locuiesc acolo, astfel treptat investitia va fi recuperata. Acest lucru este valabil pentru cei care achizitioneaza un apartament sau o casa doar pentru vacante.

S-a constatat o usoara scadere a preturilor in ultimii trei ani la apartamentele vechi din Brasov, conform raportului executat in 2012 de siteul analizeimobiliare. Pretul mediu pentru o garsoniera osciland in jurul sumei de 28.000 de euro, pentru 2 camere 45.000 de euro, pentru 3 camere 62.750 euro. Pretul pentru apartamentele cu 4 camere a scazut in 2012 pana la o valoare medie de 75.000 euro. Pretul mediu cerut pe metru patrat la apartamentle vechi din Brasov indica astfel o scadere de 7% comparativ cu anul 2010. La apartamentele noi oferite spre vanzare s-a observat o evolutie similara cu cea a apartamentelor vechi.

Printre cele ma atractive apartamente noi disponibile la vanzare, in Brasov, sunt cele oferite de catre Dealul Spirii Residence. Pentru mai multe informatii vizitati dealulspirii.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *